Cabina telefonica Vodafone ramane la Brasov pana pe 26 August (P)

Cabina telefonica Vodafone ramane la Brasov pana pe 26 August (P)

Vino la Cabina Telefonica Vodafone din Piata Sfatului si suna pe oricine doresti, in orice retea! Poti sa trimiti mesaje gratis si sa intri pe Facebook!
Accepta ‘provocarea zilei’ si poti castiga un Vodafone Smart Mini in fiecare zi!! Castigatorul il poti afla de pe pagina de Facebook Vodafone Romania.

Astazi am trecut prin Piata Sfatului si am observat ca cei de la Vodafone au mutat un pic cabina Vodafone (pe care vi-o descriam intr-un post anterior ). Trebuie sa stiti ca aceasta se afla acum la 200 de metri mai incolo,  la capatul Strazii Republicii, aproape de  Restaurantul Chinezesc si va ramane in aceasta pozitie pana pe 26 August.

20130822_182122 20130822_182156 20130822_182209

Va reamintesc ca pana pe 26 August puteti folosi cabina telefonica Vodafone, puteti sa-i sunati gratuit pe cei dragi (un smartphone LG Optimus L5 II va este pus la dispozitie), va puteti da pe net sau testa aplicatii, iar daca acceptati “provocarea zilei” puteti castiga un Vodafone Smart Mini in fiecare zi. Castigatorii sunt afisati pe pagina de Facebook Vodafone.
Provocarile pentru acest weekend sunt:
– 23 August: Trimite cel putin 5 sms-uri prietenilor tai prin care ii inviti sa iesiti in oras.
– 24 August: Posteaza pe Facebook un motiv pentru care iti place acest oras.
– 25 August: Vino imbracat in costum popular.

Cum a fost in saptamana 3 la cabina Vodafone din Brasov, Cluj, Iasi  si Craiova vedeti in clipul de mai jos:

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *