I quit my job!

I quit my job!

Like most people around the world, Marina Shifrin gave everything she had to job, but it simply wasn’t enough for her boss.
Finally, she decided to quit. As her job circled around making popular online videos with high view counts, she decided to make a quit video of her own.
At work.
At 4:30 in the morning.
Dancing to Kanye.

Astazi va prezint doua filmulete care au devenit virale in ultimele zile, o tipa (care castiga ~ 42.000$/an – asa cum reiese din declaratia sefului) alege sa-si dea demisia de la compania taiwaneza la care lucra  prin intermediul unui filmulet. Asa cum era de asteptat, colegii si seful acesteia realizeaza un alt film – ca raspuns la acuzatiile aduse de tipa.
Va invit sa le urmariti cu atentie, amandoua sunt extrem de interesante:

Si raspunsul:

thx to emil

bullets

6 Comments

  1. Din exterior pare totul amuzaunt, dar in interior sta altfel treaba :)).Chiar e serioasa asta cu sacrificiu.

  2. Eu o cred pe tipa, in tot mai multe companii oricat ai face pentru acea companie nu iti vei multumii boul de sef, provenit de pe bancile doctoratelor si miilor de ani de experienta pe care le are in comparatie cu tine amaratul care incerci sa iti faci treaba.
    Restul care danseaza din videoclip, sunt lingaii care la comanda sefului de teama si frica, si mai ales sa nu-si piarda eticheta pe care o au in fata familiei, prietenilor ca lucreaza la compania cu super renume.
    Asta nu te face mai capabil daca lucrezi la compania X, dar in schiimb ai eticheta ca la TZOALE, cu eticheta sa se vada la toti prostii cat de tare esti tu.
    Ma enerveza cum companiile cred ca noi ar trebuii sa le multumim pentru ca le lucram lor si nu inteligenta noastra aduce profit lor.

  3. Au luat-o la The Queen Latifah Show.
    Nu imi parea real scandalul, ci auto-promovare. Oricum a castigat si firma, si ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *