Evolutia muzicii usoare romanesti

Evolutia muzicii usoare romanesti

Marta, Ana si Beck – Evolutia muzicii usoare romanesti
Clipul evoluției muzicii românești este inspirat de Collective Cadenza și s-a născut din dragoste pentru România și din dorința de a promova muzica românească.
Sunt mult mai multe piese valoroase în istoria muzicii ușoare românești și cel puțin încă atâtea care nu merită menționate însă, cu bune și rele, acest proiect se vrea a fi o reprezentare subiectivă a realității despre muzica ușoară românească.
Am ales să menționez numele artiștilor interpreți pentru că, de regulă, aceștia sunt asociați cu piesele, chiar dacă nu sunt neapărat și compozitori sau textieri, fără a submina însă contribuția acestora din urmă.

Inspirate de cei de la Collective Cadenza, Marta Cotuna, Ana Hutu si Beck Corlan au realizat un colaj care prezinta evolutia muzicii usoare romanesti din 1931 pana în zilele noastre, totul in mai puțin de 10 minute. Cele trei fete au reusit in doar 3 zile de la publicarea materialului pe Youtube sa adune ~ 200.000 vizionari.

bullets

3 Comments

  1. Super tare ! Cred ca am urmarit videoclipul de cateva ori, cel putin ! Foarte frumos legate piesele intre ele !

  2. Wow, foarte tare. Uite ca se poate. Au talent fetele. Pacat ca tinerii nu prea apreciaza muzica buna, mai mult le place zgomot si versuri care nu au nici un inteles. Pentru mine orice cantec este 50% versuri si 50% melodia. Din pacate versurile in ziua de azi sunt jale mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *