Top Chef – Sezonul 2 – Episodul 1

Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 1 din 21 Octombrie 2013

Top ChefSezonul 2 – Episodul 1 din 21 Octombrie 2013
Vezi pe data de 21 octombrie 2013, premiera sezonului 2 al show-ului culinal – Top Chef România, episodul 1 online integral difuzat pe Antena 1, luni de la orele 20.30!

Nu stiu cati dintre voi sunt fani intr-ale gatitului, cert este ca eu sunt unul dintre ei. 🙂 Si la cererea unor prieteni plecati din tara (insa si a catorva fara televizor), o sa incerc sa postez aici saptamanal minunatele episoade ale acestui show oferit de Antena 1 (asteptam cu nerabdare aparitia transimisie HD, un pic mai mul buget impins catre infrastructura, rugam insistent).

Update: Diseara incepe si un nou sezon Masterchef (“MasterChef – Proba celebritatii“), o sa va uitati la show sau la meciul Stelei? 🙂




bullets

One Comment

  1. MasterChef nu mai are farmec… Era mai frumoasa emisiunea cu oameni simpli, fara celebritatile pe care le vedem zi de zi atat in ziare cat si la televizor. Oricum televiziunea e intoxicata cu emisiuni cu si despre vedete. Acum si MasterChef e una dintre acele multe emisiuni… nu mai e nimic iesit din tipar la aceasta emisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *