Idei de cadouri pentru Valentine’s Day 2014

Idei de cadouri pentru Valentine's Day 2014

Sarbatoarea iubirii bate la usa, iar multi dintre noi cauta deja un cadou cu care sa-si surprinda persoana iubita. Si pentru ca Valentine’s Day se sarbatoreste in doi si pentru a va usura cautarile, va propun o lista cu cadouri ieftine de Ziua Indragostitilor, de care sa va bucurati amandoi.  Cadourile trebuie sa fie de efect, iar daca pui in balanta si hobby-urile partenerului tau, este posibil sa gasesti cu mai multa usurinta produsul ideal. Solutia cea mai potrivita este cadoul personalizat si asa cum deja stiti din posturile mai vechi de aici de pe blog, un magazin online care comercializeaza astfel de produse este si www.cadouri-funny.eu. Magazinul ofera o multime de cadouri pentru Valentine’s Day, printre care si cadouri personalizate.

Iata lista cu recomandarile mele:
1. Glob – Inimioare personalizat. Dimensiunile produsului : inaltime 9 cm, diametrul 9 cm. Globul poate fi personalizat cu o poza sau un mesaj ales de client.
2. O cana personalizata termosensibila. Orice imagine vei alege pentru ea, va iesi la iveala in momentul in care el va pune cafea sau ceai fierbinte in recipient.
3. Pentru un sot sau un iubit pasionat de tehnologia de ultima ora, o carcasa personalizata pentru telefonul sau poate reprezenta un cadou potrivit pentru Ziua Indragostitilor.
6. Ce poate fi mai frumos decat o perna roz personalizata, pe care poti inscriptiona o declaratie de dragoste? (perna contine fata de perna + umplutura)
9. Cutia pentru ceasuri GENEVA (cel mai bine vandut produs de pe site, cadou util pentru orice barbat).
10. Geanta cosmetice din aluminiu – cadou pentru ea.
11. Cana termosensibila albastra personalizata – Cana termosensibila albastra se personalizeaza cu poza si/sau mesajul preferat. Cand in cana se afla lichid la o temperatura rece aceasta este neagra, iar cand se umple cu lichid foarte cald aceasta devine in cateva secunde de culoare alba. In acest fel se vede si poza aplicata la personalizare. 🙂
Trebuie sa adaug neaparat faptul ca aici gasiti cele mai bune preturi din online la cadourile personalizate (pasii care trebuie parcursi pentru a comanda un cadou personalizat cu poza, sigla sau textul dvs se gasesc aici). Mai multe produse gasiti pe site.


bullets

4 Comments

  1. Si pe langa asta sa fie atasata si o felicitare super amuzanta, dar care sa impresioneze in sensul bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *