Ferme, fermieri si jocuri cu tractoare (P)

Ferme, fermieri si jocuri cu tractoare

Bun venit pe Krigo.ro, unul dintre cele mai mari portaluri cu jocuri online, cu foarte multe categorii dragute alese de Krigo. Aici o sa gasesti o multime de jocuri noi alese dintre cele mai populare din intreaga lume.

In zilele noastre jocurile online sunt un element foarte des intalnit in viata cotidiana, iar ele reflecta o anumita tendinta a omului spre socializare. Legat de socializare, stiti cum e si pe partea asta, te intalnesti cu familia la o ciorba, iesi la o bere cu prietenii insa uneori se intampla sa nu poti efectiv sa interactionezi cu nimeni. Motivele ar fi multiple, ce stiu eu, te-a lovit o raceala, un pojar sau ceva de genul. Ce faci? Tanjesti dupa o iesire, vorbesti intr-una la telefon, insa lipsa unei activitati aduce de la sine momente de monotonie iar cum posibilitatile tale sunt acum limitate iar cei mai buni prieteni iti devin calculatorul sau tableta. Poti foarte bine sa comunici cu prietenii prin intermediul retelelor sociale insa la fel de bine poti sa te relaxezi jucandu-te  cele mai noi jocuri online lansate pe platformele dedicate gamingului.

Prin 2012  mai  toata lumea lucra si “fermuia” de zor pe Facebook (va aduceti aminte de Farmille?), nu stiu cum a inceput toata nebunia (presupun ca in fiecare dintre noi se afla ascuns un mic fermier),  insa va zic eu ca vremurile acelea au cam apus iar acum sunt la moda jocurile cu tractoare, nu o zic doar eu, mi-o demonstreaza aproape saptamanal nepotu-miu de opt ani, care atunci cand imi calca pragul casei, mai intai saluta, deschide usa la sufragerie si o ia la fuga spre calculator. Deja stie cum sa-i dea drumul, apasa cu degetelele lui micute pe taste, deschide un browser  si-i da de zor cu jocuri cu tractoare sau jocuri cu Dora (tot de la el am aflat ca asta e “o tipa” spanioloaica, role-model pentru pustii de 8 ani, fie ei fermieri sau nu. 🙂 ).

Daca ai peste opt ani si esti un pasionat al jocurilor cu vehicule mari precum jocurile cu tractoare, atv-uri, excavatoare, stivuitoare si altele, atunci Krigo.ro este pentru tine. Intra si acceseaza intreaga colectie de jocuri cu tractoare si satisfa-ti dorinta de a ajunge un fermier de mare succes. Dupa ce mai cresti si iesi la pensie, cu siguranta te vei retrage cu baba ta la taraunde iti vei amenaja o mica gradina, vei creste gaini, porci si toate cele. Nu vei avea nevoie de niciun sfat,  vei fi deja destul de experimentat, nu degeaba ai jucat de-a luingul vietii doar jocuri noi aflate in trend. 🙂

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *