Idei de cadouri pentru Paste 2014

Idei de cadouri pentru Paste 2014

O data pe an, toata lumea se asaza la masa si se bucura de Invierea lui Iisus cu mancaruri alese, printre care si oua rosii. Tot potrivit traditiei, in aceasta perioada se impart cadouri. De cele mai multe ori, cadourile constau in oua de ciocolata si in general daruri “comestibile”, insa ar fi cazul sa oferim cadouri putin mai utile si care vor dura mai mult.

Ca in fiecare an, magazinul online www.cadouri-funny.eu  vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de articole de sezon. De Paste ne dorim sa oferim cadouri cat mai interesante si mai utile celor apropiati, in functie de caracterul si preferintele fiecaruia putem opta pentru un cadou funny, unul util, sau de ce nu, un cadou personalizat. Si daca inca nu ai idee ce sa le cumperi celor dragi, iti prezint mai jos cateva idei de cadouri traznite dar si serioase:

Ca de fiecare data, trebuie sa adaug neaparat faptul ca aici gasiti cele mai bune preturi din online la cadourile personalizate (pasii care trebuie parcursi pentru a comanda un cadou personalizat cu poza, sigla sau textul dvs se gasesc aici). Spor la cumparaturi. 😉

Important: Aplica codul “prima_comanda_cdf” iainte de finalizarea primei comenzi si ai discount  10%  la valoarea totala.

bullets

3 Comments

  1. O idee de cadou este boxa soundlink mini cu conectivitate prin bluetooth , este eficienta deoarece se conecteaza la telefon , tableta sau laptop . Un cadou util si frumos , mai ales cand vine din partea mai multor prieteni .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *