Brasovenii sunt niste oameni minunati

Brasovenii sunt niste oameni minunati

Good deed
Mergeam agale si am observat in apropierea unei statii de autobuz un pieton care fugea disperat dupa un autobuz pe care l-a ratat la mustata pentru ca soferul autobuzului a fost taran.
I-am propus omului sa-l duc o statie si a acceptat, insa la prima statie soferul a continuat sa fie taran. A redus, a intrat in alveola, insa n-a oprit. La a doua statie l-a prins.
Pentru carcotasi, stiu ca sunt inconstient ca merg fara manusi, am luat pasager strain si nu i-am dat casca, iar pe alocuri am depasit limita de 60 km/h in localitate.
CONTINE LIMBAJ LICENTIOS!

Si se ajuta intre ei de cate ori au ocazia. Dovada o aveti mai jos, un brasovean ajuta un alt brasovean sa prinda autobuzul. 🙂


thx to Ovidiu I. & anothergxg

bullets

7 Comments

  1. tot timpul se intampla asta pe nr.9, si eu am patit la fel, trebuia sa ajung urgent si doar ma vazut soferul autobuzului, a trebuit sa iau un taxi!

  2. Poti oricand sa suni la rat, La dispecerat ,si sa raportezi numarul masinii daca soferul abuzeaza. Numarul e inscris pe tabla cu orarul iar cei de la rat sunt bucurosi cand cetatenii raporteaza astfel de cazuri. Mai triaza si ei ciurucurile.

  3. Pai da…dar soferul autobuzului nu e tot din Brasov ? Devine derutant titlul postului..

  4. Ei, stim noi de unde vin majoritatea persoanelor cu astfel de caractere… Dar daca e brasovean, sa ii fie rusine.

  5. intrebare intrebatoare: era ultimul autobuz pe ziua aia? care era problema majora? l-a ratat pe ala, il astepta pe urmatorul. autobuzul e transport public, nu poti intirzia 30 de pasageri pentru unul. daca omu era grabit, exista taxi.
    cit despre domnul ramas pe jos, mare domn, mare caracter. limbaj total academic…

  6. @Garfield, era in prag de sarbatoare, autobuzul 9 are program cu circulatie rara, da l-ai pierdut cam ai de asteptat.
    @Bullet, asa am si facut, dar nu cu gandul de ai face rau ci am specificat ca a venit cu 3 min. mai repede, macar omul respectiv venea din spate, eu venisem la usa soferului, dar na, RAT nu au si oftalmologi in unitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *