O urmarire ca in filme

O urmarire ca in filme

Da, asa ceva doar in filme sau la telviziunile din America mai poti vedea! Un sofer de camion goneste pe drumurile din Rusia cu cativa politisti pe urme. Filmarea de mai jos are de toate: manevre periculoase, impuscaturi, dar si o faza ciudata – specifica politistilor rusi, cred – la un moment dat unul dintre acestia arunca cu pietre in masina urmarita. 🙂

bullets

7 Comments

  1. Oamenii astia nu sunt sanatosi. Nu ma refer la politistii care dupa ce au tras cu pistolul au recurs la pietrele preistorice ci la indivizii de genul soferului camionului. Dupa ce vezi filmul asta devii multumit ca s-a soldat cu un singur accident.

  2. @kizi, arunca cu pietre sa sparga(crape) geamul pentru al incomoda pe sofer, reducandu-i vizibilitatea si fortandu-l sa opreasca!

  3. Nu este atat de absurd ca a aruncat pietre. Se pare ca avea doar unul arma si a incercat sa ii sparga parbrizul. Aceasta ar fi putut determina pierderea controlului sau diminuarea vitezei.

    Daca ii facea cu mana era mai destept?

  4. l-am uramarit pe tot, este incredibil cat de bine se tine platforma cu masini, ma asteptam sa se rastoarne la fiecare manevra mai brusca dar de unde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *