Cel mai mare colind

Cel mai mare colind


E mare pentru ca participa toata lumea cu cate un video. E cald pentru ca fiecare video inscris inseamna o pereche de ghetute de iarna pentru copii in dificultate. Contribuie la cel mai mare colind! ING va dona o pereche de ghetute pentru fiecare video incarcat pe site intre 1 si 10 decembrie. Ghetutele vor ajunge la copiii din mediile defavorizate socio-economic, prin intermediul fundatiei Copii in Dificultate (afla mai multe in pagina Cauza).

La inceput de decembrie, va invit sa facem impreuna o fapta buna, sa le venim in ajutor copiiilor de la Fundatia Copii in Dificultate. Este atat de simplu! Trebuie sa va inregistrati cantand “Mos Craciun cu plete dalbe” si sa incarcati filmuletul pe http://www.celmaimarecolind.ro/. Pentru fiecare filmulet incarcat aici in perioada 1- 10 decembrie, ING va dona o pereche de ghetute fundatiei Copii in Dificultate. V-am zis ca nu e complicat deloc. 🙂

Mai jos va las inregistrarea pe care am facut-o eu alaturi de nepotelele mele (pe care le salut pe aceasta cale), ca sa vedeti ca nu e nevoie de cine stie ce talente artistice, ci doar de dorinta de a ajuta. Puteti sa cantati singuri, cu familia sau cu prietenii, acasa sau oriunde altundeva va face placere. Hai, curaj!

Update: La ora acestei postari, 28 de perechi de ghetute s-au adunat pentru donatii.

Update 3 Decembrie 2014:  peste 75 de perechi de ghetute s-au adunat pentru donatii.

bullets

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *