MasterChef Romania – Sezonul 5 – Episodul 21

MasterChef Romania – Sezonul 5 – Episodul 1

MasterChef Romania Sezonul 5 Episodul 21  Full  09.12.2014 (9  Decembrie)

MasterChef Romania Sezonul 5  Episodul 21  FULL – INTEGRAL – 09 Decembrie 2014 – il puteti viziona mai jos:


bullets

4 Comments

  1. Am vazut participanti in masterchef care si-a depus pana si sufletul pentru a-i multumi pe cei 3 sefi si pentru a intra in finala…. Insa sunt uimita de faptul ca toti au fost siguri de castigul de care va avea parte Tudor, in special Andreea-care a plans cand a auzit ca drumul lui in master chef a luat sfarsit.
    “Master Chef nu e cel ce primeste premiul si cei 1000 de euro, castigator e Tudor”… ~citat de Andreea~. Sunt de acord cu faptul ca Tudor este (si va fi) un bucatar excelent, insa totusi…a fost eliminat. E ca si cum ar fi pus la indoiala alegera sefilor.
    Pe tot parcursul drumului ei in acest concurs a criticat fiecare concurent in parte si “i-a dorit raul”, iar la Tudor…. “Merita sa castige…lalala…floricele pe campii”.
    Revenim in prezent-cei 3 finalisti au meritat din plin sa ajunga pana aici (in finala). Si le urez in continuare mult succes lui Ciprian si Odettei 🙂

  2. Ma bucur pentru Ciprian, castigator al masterchef sezonul 5.
    De asemenea am o parere proasta legat de un concurent : Andreea. Am observat cum se da la Tudor si cum plangea pt. el. Am o denumire pentru persoane de felul ei si anume :prosti.uata.

    8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *