Cadou 1000 minute nationale/internationale (valabile 3 luni) de la Orange

Cadou 1000 minute nationale internationale valabile 3 luni de la Orange

Fie că ai deja o cartelă sau îți activezi acum un SIM nou, ai un bonus de până la 1000 de minute naționale, din care 300 sunt și internaționale către rețele fixe și mobile din UE, SUA și Canada, și 1000 de MB internet pe mobil, pentru că ai ales să fii PrePay.

Tocmai ce am activat pe un telefon cu Prepay oferta asta (nu multi stiu de ea asa ca o sa imi multumiti), deci merge, e reala si mai presus de toate, gratuita!
Daca aveti o cartela Prepay atunci formati *100*2*1*1*1# si asteptati mesajul. Cred ca e vorba de un cadou de Craciun de la Orange insa indiferent ce ar fi, 700 minute nationale si 300 internationale bonus sunt binevenite oricand. 🙂
Update: Important – trebuie sa ai optiune activa cu valoare de peste 6 euro ca sa poti activa aceasta optiune “cadou” (thx to Iulian)

1000 minute bonus orange nationale si internationale

Update: Bonusul se poate reactiva dupa expirarea celor 90 de zile, conditia este sa aveti activata o obtiune PrePay de minim 6 euro.

bullets

14 Comments

  1. si trebuie sa ai optiune activa de 6 euro ca sa poti activa aceasta optiune “cadou”

  2. Si daca mi-am activat optiunea cu 6 euro si am primit si bonusul cand sun de unde mi se consuma minutele????din optiune sau bonus??

  3. Eu am avut optiunea de 6 euro activa cu min nelimitate si sms-uri in retea dar dupa activarea bonusului am ramas doar cu cele 700 min nationale si cele 300 nationale si internationale…

  4. Eu am avut oferta cu 6 euro si mi-a expirat si mi-au mai ramas 600 de minute din bonus. de ce nu ma lasa sa sun daca le am?

  5. Deci acum am apelat serviciu clienti si un operator mia zis k daka nu ai o optiune activa de minim 5 euro nu poti folosi minutele,k acest bonus vine in sprijinul optiunii.Deci ii apa de ploaie k de obicei Orange incearca sa intunece mintea clientilor cu lucruri nefolositoare.

  6. Din păcate oferta bonus de la orange după data de 15 februarie a devenit o păcăleală pentru mulți dintre noi. În cazul in care vorbiți mult înafara rețelei si in străinătate , merită bani. Foarte puține informați despre condițiile utilizări bonusului .

  7. Cum iti activezi optiunea cu 5 euro sa ai numai minute pe germania si cate iti da ????

  8. EU am optiune cu 6 euro am nelimitat in retea Si 200 inter pe mobil Si 300fix ue in fine eu vreau Sa sun in Anglia Si imi spune ca Nam suficient credit Dar sms pot Sa dau Si imi is din cele 200 dc???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *