Voi ce o sa faceti cand iesiti la pensie?

Voi ce o sa faceti cand iesiti la pensie

Meet Stephen Jepson, One Really Awesome 72 Year Old Man
Make me smarter, healthier & happier! At age 72, Stephen Jepson is living proof of his philosophy of lifetime fitness called Never Leave the Playground. Become smarter & sharper now. He rides a unicycle, juggles while balancing on a bongo board, throws knives and plays jacks with both hands, walks a tightrope, swam across Iowa’s Spirit Lake at age 66, and has won over 80 gold medals in swimming since age 65. And more. Much more.

Conform principilor de viata pe care se bazeaza tipul din imaginile de mai jos (Stephen Jepson, 74 de ani implineste anul acesta), cel mai bine e sa iti mentii mintea si corpul intr-o alerta continua. Astfel vei putea trai linistit, sanatos si fericit macar pana la 100 de ani. Eu tind sa-i dau dreptate, priviti ce indeletniciri are omul nostru in fiecare zi:


Mai multe detalii puteti citi pe site-ul lui: neverleavetheplayground.com

bullets

2 Comments

  1. E clar ca miscarea ne tine intr-o forma mai buna la varste mai inaintate, problema este ca trebuie sa fii obisnuit cu miscarea din timpul tineretii, nu sa te apuci brusc la 60 de ani – nu cred ca e la fel de usor.

  2. Multi oameni in varsta fac multa miscare si, mai ales, in parc la alergat si au o rezistenta foarte buna, ca sa nu mai spun de tonus. Miscarea ne tine tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *