Loteria bonurilor fiscale. Cand? Unde? Cum?

Loteria bonurilor fiscale

Nu stiu cum stati voi la acest subiect, insa eu am inceput sa colectez cam toate bonurile ce le primesc de la diversi comercianti. Cei care nu stiu despre ce e vorba, voi prezenta pe scurt:

– Loteria va fi organizată lunar, in prima duminică dupa data de 15 a fiecarei luni, dar exista posibilitatea organizari unor extrageri ocazionale.
– Prima extragere ocazionala a loteriei bonurilor fiscale va fi organizata a doua zi de Paste, pe 13 aprilie 2015. La extragere vor participa bonurile fiscale emise intre 2 februarie si 28 martie, fondul de premiere alocat fiind de 1 milion de lei.
– La loterie poate participa oricine (indiferent de varsta, asta inseamna ca pragul minim al celor 18 ani nu se aplica)
– Nu exista limita pe castiguri (o persoana poate castiga pe un bon sau mai multe)

Eu inca nu am gasit detalii despre urmatoarele: Cum putem participa la loteria bonurilor fiscale? Exista un site online unde iti inregistrezi bonul cu datele personale?

Update:

– Nu este nevoie sa inregistrati bonurile nicaieri, nu exista online niciun site unde putem introduce datele de pe bon, nu exista nicio baza de date ce trebuie populata, nu exista nicio urna (ca la SuperBingo)
– Metoda de participare: pastrati bonurile (in saci, valize, etc).
– Metoda de extragere a castigatorilor: se va extrage un numar din intervalul 1-999, reprezentand valoarea bonului fiscal farasubdiviziunile leului, precum si data emiterii bonului. Spre exemplu, daca la extragere a rezultat valoarea 622, atunci sunt castigatoare bonurile fiscale cu valoare intre 62,00 lei si 62,99 lei din data de 2 ale lunii.
– Modalitatea de premiere: toti posesorii de bonuri fiscale care indeplinesc cumulativ cele doua conditii trebuie sa se prezinte, in termen de 30 de zile, la orice unitate ANAF (Agenţia Natională de Administrare Fiscala) pentru a depune bonul fiscal în original.

Intrebari si raspunsuri:

  1. I: Cum vom afla lista castigatorilor/ rezultatele extragerii
    R: Presupun ca extragerea va fi televizata si ca va exista un site pe care vom putea
  2.  I: La extragerea de Paste, vor participa toate bonurile fiscale emise intre 2 Februarie si 28 Martie. Deci vorbim de 2 luni aici, daca se va extrage cifra 622, ultima cifra (ziua lunii) se va referi la luna Februarie? Martie? Sau amandoua?
    R: Nu se stie inca, nu avem un raspuns oficial. 🙂
  3.  I: Care sunt sansele mele de castig?
    R: Depinde. Anual, in Romania sunt emise anual 4 miliarde (!!) bonuri fiscale. Faceti si voi un calcul. 🙂
  4. I: Biletul de metrou participa la Loterie? 🙂
    R: La loterie participa exclusiv bonurile fiscale.
  5. I: Am pierdut bonul, mai pot revendica premiul?
    R: Nu. 🙂 Ghinion curat.

Daca mai aveti intrebari, haideti sa incercam sa aflam impreuna raspunsul. Pe masura ce aflu noutati am sa updatez acest articol.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *