Comanda mancare la domiciliu de pe foodpanda.ro

Comanda mancare la domiciliu

Foodpanda este un site cu peste 400 de restaurate cu diverse tipuri de mancare din diverse culturi, iar cu ajutorul sau iti poti satisface rapid poftele culinare in : Bucureşti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iași, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Daca lucrati intr-un birou unde nimeni nu are timp de iesit in pauza de pranz, sigur ati comandat mancare online de multe ori si sigur v-ar prinde bine informatiile de mai jos.
Foodpanda.ro poate fi cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre comandarea de mancare online si spun asta din prisma unui corporatist care lucreaza intr-un birou si care la pauza de masa comanda aproape zilnic mancare online. Foodpanda poate fi utilizat in doua moduri: prin intermediul website-ului sau prin intermedul aplicatiei FoodPanda Android  (exista si variante pentru iOS sau Windows Phone).

Pentru a comanda online aveti de parcurs patru pasi foarte usor de facut:

1. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va localizati pentru ca sistemul sa poata filtra restaurantele care livreaza in locatia voastra, GPS-ul smartphoneului fiind folosind in aplicatie, pentru desktop fiind necesara introducerea manuala a a strazii, dar acelasi lucru il puteti face si in aplicatie. Asta ca sa vedeti rapid lista cu restaurantele cele mai apropiate de zona in care va aflati.

Comanda mancare la domiciliu middle

2. V-ati setat locatia iar acum puteti cauta restaurantul potrivit, aici FoodPanda ofera o serie de filtre care va permit sa sortati restaurantele in functie de mai multe aspecte (relevanta, timp de livrare, comanda minima, tip de plata, tipul bucatariei, etc). Aplicatia si website-ul afiseaza by default restaurantele cu cele mai multe recenzii in topul listelor, insa desigur ca veti puteti cauta orice restaurant doriti pentru a comanda mancarea care va place.  Puteti, de exemplu, bifa doar restaurantele ce ofera Pizza in Bucuresti.  Mai jos aveti un rezultat referitor la orasul Brasov:

foodpanda restayurante maniu

3. Alegeti modul in care sa platiti comanda (inainte, online, cu cardul bancar sau cash, in momentul in care soseste curierul cu mancarea);

4. Asteptati livrare comenzii iar la final, mancati. 🙂

Am uitat sa precizez faptul ca mai mereu puteti gasi oferte la mancare, de genul 1+ 1, sau cu reducere, iar livrarea este gratuita!

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *