Detii o masina? Informeaza-te bine! (P)

Detii o masina infomeaza-te bine

Detii o masina? Informeaza-te bine!

Lumea moderna este mereu in miscare. Lipsa timpului ne indeamna pe toti sa ne grabim, sa actionam cat mai repede si sa fim cat mai stresati de lipsa timpului. Aceste efecte se inregistreaza atat in viata persoanala cat si in cea profesionala.

Pentru a usura tranzitia si a impulsiona mobilitatea, oamenii se folosesc de masini pentru a ajunge dintr-un punct in altul in cel mai scurt timp si cu un grad de confort sporit. Comparativ cu transportul in comun, o masina personala te poate ajuta sa pierzi mai putin timp facand naveta, iti poate oferi confortul dorit (spre deosebire de autobuzele care iti ofera doar agitatie, aglomeratie si conditii inconfortabile) si faciliteaza deplasarea pe distante mai mari.

Daca atunci cand vine vorba de o masina persoanala avantajele sunt evidente, la fel de importante sunt si “dificultatile” pe care aceasta le aduce cu sine. Cand vine vorba de dificultati nu facem referire la taxele de asigurari ce depasesc salariul minim pe economie sau la piesele ce trebuie schimbate cel putin o data pe an. Acestea sunt doar elemente esentiale oricarei masini. Dar ce se intampla atunci cand apar in ecuatie si alte elemente precum accidentele rutiere, vizitele la service auto sau acele episoade in care ai nevoie urgenta de tractari auto?

Suna cunoscut, asa este? Dar sa vedem cum influenteaza aceste elemente viata unui conducator auto. Rand pe rand!

Accidentele auto

Nimeni nu isi doreste sa aiba parte de un accident rutier in cariera lor de soferi. Fie ca este vorba despre o simpla zgarietura sau despre avarii mult mai grave, legile trebuie respectate. In functie de gravitatea lor accidentele rutiere afecteaza ritmul normal al vietii si aduc cu sine numeroase vizite la tribunale sau service-uri auto.

Drept urmare este foarte important sa detii asigurare obligatorie de tip RCA dar si CASCO pentru a te ajuta cu reparatiile necesare pentru masina ta. Pe langa asigurari si atentie sporita la volan, este important sa tii aproape si numarul unui avocat bun ce se poate ocupa de cazul tau in situatia in care ai un accident rutier. In cazul unui eveniment nefericit, cel mai important este sa apelezi la serviciile unui avocat accidente rutiere.

Zicala “mai bine sa previi decat sa tratezi” se potriveste si aici deoarece atunci cand apar probleme este bine sa ai deja numarul unui avocat bun pe apelare rapida decat sa iti mai bati capul si cu gasirea unui avocat specializat ce te poate ajuta sa treci peste aceste momente dificile cat mai repede si mai eficient.

Tractari auto

Majoritatea accidentelor se produc atunci cand suntem neatenti, grabiti sau aglomeratia ne da batati de cap. Insa exista si cazuri in care masina poate prezenta defectiuni atunci cand ti-e lumea mai draga. Si ce faci atunci?

Suni o firma de tractari auto ce te poate ajuta indiferent de probleme. La ce trebuie sa te astepti de la o astfel de firma? La seriozitate, respect, asistenta non-stop precum si servicii profesioniste indiferent de locatie sau ora. Nimeni nu isi alege momentul in care sa i se strice masina si nici locul sau conditiile meteo. Tocmai de aceea este vital sa gasesti o firma care sa te poata ajuta indiferent de inconvenientele mentionate anterior. Este posibil sa trebuiasca sa cauti si sa schimbi diverse firme pe parcusul anilor, insa cand vei gasi firma potrivita asigura-te ca vei pastra colaborarea pentru cat mai mult timp; tractari auto timisoara ofera servicii profesionale, ori de cate ori aveti problem cu masina, non stop.

Asa vei avea certitudinea ca daca masina ti se defecteaza la marginea unei paduri, in timp ce ploua cu galeata scenariul nu se va transforma intr-unul de film, ci se va rezolva rapid si eficient.

Service auto

Si nu in ultimul rand, dupa ce depasesti episoadele mentionate anterior ce faci? Cauti un service auto de calitate si iti duci masina acolo in speranta ca nu iti vor goli toate cardurile de credit.

La fel ca si in cazurile precedente, in alegerea unui service auto este important sa lucrezi cu profesionisti. O masina defecta aduce cu sine numeroase probleme precum si posibile accidente rutiere. Acest lant al problemelor se rezolva doar daca masina ta este revizuita constant sau reparata corespunzator.

Desigur este putin mai greu sa gasesti un service de calitate care sa ofere si preturi foarte ieftine. Dar trebuie sa retii ca accentul cade pe calitate iar costul pe locul doi. E adevarat ca in Romania multi conducatori auto nu isi permit sa aiba calitate in acest domeniu, insa pentru a evita probleme mult mai grave trebuie facute sacrificii. Puteti apela la un service auto cluj ori de cate ori aveti o problema tehnica cu masina, mai ales ca reparatiile vor fi facute de o echipa de profesionisti, cu echipamente moderne.

Un service auto trebuie sa iti ofere calitate atat in manopera cat si in piesele pe care le inlocuieste. Totodata trebuie sa efectueze toate aceste operatiuni intr-un timp cat mai scurt (legendele referitoare la masinile care stau cate sase luni in service nu sunt doar legende).

Asadar daca esti noul detinator al unui permis auto si a unei masini nu uita de aceste detalii. Constiinta populara ne invata sa traim aventuros insa foarte multe probleme pot fi evitate daca iti iei masuri de precautie din timp. Alege bine si nu vei regreta!

Poza via Shutterstock

 

bullets

4 Comments

  1. Majoritatea firmelor de tractari au program non-stop,cel putin in bucuresti,insa nu toate ofera respectul si calitatea in serviciu la care te astepti..stiu eu cateva pe care le-as recomanda cu mare placere,insa nu vreau sa se considere reclama.

  2. Da, un articol destul de amplu si bine structurat, care cuprinde informatii utile.

  3. Dupa principiul “mai bine sa previi decat sa tratezi”ar trebui sa ne ghidam in tot ce facem, mai ales daca am platit pentru a obtine permisul auto…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *