Cati dintre noi au intrat intr-un cazino?

Cati dintre noi au intrat intr-un cazino

Chiar asa, ati avut vreodata ocazia sa intrati intr-un cazino? Nu ma refer la dughenele de la parterul blocurilor ci la niste locatii mai selecte, ce chiar se preteaza a fi numite cazinouri. Eu am facut-o o singura data (cred ca prin 2009), cumva am ajuns impreuna cu niste prieteni la Cazino Vezuvius din Brasov, nu mai stiu exact care a fost ocazia, cert e ca a fost o zi pe care am tinut-o minte. In primul rand consumatia de la bar a fost gratuita (am inteles mai tarziu ca astea sunt regulile in orice cazino), iar in al doilea rand imi aduc aminte ca am jucat la ruleta, la recomandarea unui amic mai experimentat.
Nu prea aveam habar ce fac, pe ce “sa apas”. Am luat toti fise de cate 100 de lei si ne-am asezat la ruleta. La inceput am stat si am analizat ce fac prietenii mei apoi am intrat usor in joc. Nu m-am aruncat catre pariuri foarte complicate, puneam cate o fisa pe chenarul ce inconjoara cate o cifra si cam atat, simplu. Culmea a fost ca de vreo cateva ori chiar am nimerit cifra cu pricina si am castigat de fiecare data un premiu ce echivala cu de 36 de ori investitia. Ma lua cu fiori cand ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca pariam o suma mai mare.

Am tot auzit de faptul ca jocurile astea iti provoaca dependenta, ca poti usor cadea in mrejele adrenalinei,  ca degeaba crezi ca poti castiga sume uriase, la sfarsitul serii te poti trezi cu toti banii in contul cazinoului iar tu te duci la culcare. Asa ca mi-am zis ca daca tot joc, atunci sa fac asa: in stanga sa-mi asez cei 100 roni in fise, in dreapta castigurile (daca ar fi existat, evident).

Cand s-au terminat banii din stanga, aveam in dreapta aproape 350 de lei in fise, m-am dus la casierie si mi-am incasat banii. Banii i-am folosit sa-i cumpar sotiei mele ceva frumos. Si iata cum pot eu astazi spune oricui ca am avut o experienta destul de placuta intr-un cazino. 🙂 De atunci am mai avut ceva tangente cu jocurile de noroc in sensul ca am mai participat la cate o seara de poker cu baietii, puneam fiecare cate cinci lei si iesea de o distractie.

Conform statisticilor, bogatii reprezinta preponderent clientela cazinourilor, iar cei cu mai putini bani joaca la loto, la pariuri sportive sau joaca online Poker, Blackjack, Ruleta sau Slot Machines pe Casino.com,  site in limba romana, unul dintre cele mai mari siteuri de acest gen unde te poti juca pe bani reali si chiar poti castiga sume frumoase.  Site-ul ofera jucatorilor lor o gama larga de avantaje ce nu pot fi intalnite in cazinourile traditionale. Cel mai mare avantaj ar fi este optiunea de a juca la ruleta si alte jocuri de cazinou in mod gratuit. Daca decideti sa jucaţi la ruleta online pentru bani, toate depunerile pana la 400 de dolari vi se vor dubla, bonusurile pot ajunge pana la 3200 $, mai multe detalii puteti gasi chiar pe site.

bullets

2 Comments

  1. Serios?! Faci reclama la cazinouri, poate din cauza ta unu s-a decis sa se duca intr-un cazino si a devenit dependent iar astfel si-a distrus viata, sper sa iti ramana pe constiinta asta!!!

  2. Blankie, esti foarte negativist. De ce esti asa pornit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *