Vand bicicleta electrica pe olx.ro (nu-i furata din Madrid, ma jur!)

Vand bicicleta electrica pe olx.ro (nu-i furata din Madrid, ma jur!)

Municipalitatea din Madrid a lansat recent serviciul BiciMAD, o varianta la transportul public, care ofera iubitorilor de ciclism o forma de mobilitate prin centrul Madridului. Abonamentul anual este de 25 Euro, iar fiecare fracțiune de 30 minute este taxată cu 50 Euro Cenți, asadar o forma economica de a se deplasa prin oras.

Asadar avem de-a face cu un serviciu de inchiriere, o initiativa extrem de frumoasa ce incurajeaza ecologizarea si fluidizarea traficului. Comunitatea madrileana este cu siguranta extrem de incantata, insa a venit timpul sa mioritizam un pic acest proiect. 🙂 Mai jos aveti un anunt de vanzare de pe Olx. Bicicleta cu numarul de inventar 1900 se afla la vanzare undeva in Braila.

BICICLETA ELECTRICA BB cu impulsuri adusa din Germania, roti 26”, jante aluminiu duble STRONG HUAFANG , butuc fata INTER-M , tractiune fata, butuc fata 36 VDC , viteza maxima 24,5 km/h , tablou comanda, aparatori fibra, 3 viteze in butuc, butuc SHIMANO NEXUS, frana pe saboti, sa reglabila cadru aluminiu.

Cei de la BiciMAD au observat asta:

Bicimad4

Si cu siguranta sunt extrem de multumiti.

Bicimad1
Bicimad3

Bicimad2

 

[vezi aici anunt]

Noi sa fim sanatosi!

bullets

2 Comments

  1. Asta ar trebui facut de cacao la postul national, sau facut viral pe net. ne fac astia de rusine in toata lumea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *