Unde puteti gasi echipamente si solutii complete pentru bucatarii profesionale

(P) Orice posesor de afacere din domeniul alimentatiei publice, cum ar fi restaurante, cafenele, fast-food-uri, patiserii, cofetarii, etc stie cat de important este un echipament adecvat si performant. Am putea spune chiar ca de calitatea materiilor prime si a echipamentelor utilizate depinde cu adevarat succesul unei astfel de afaceri. Este foarte important ca toata aparatura folosita sa fie de cea mai buna calitate, sa fie de tehnologie cat mai recenta si bineinteles sa respecte toate normele in vigoare, in ceea ce priveste calitatea si securitatea. De aceea acest tip de echipamente trebuie sa fie achizitionate de la importatori si distribuitori de incredere, care sa va puna la dispozitie echipamente conforme, capabile de inalta performanta. SDS Group ofera clientilor sai o gama foarte variata de asemenea echipamente, ce pot fi folosite nu numai in domeniul alimentatiei publice, dar si in domeniul medical, in institutii de genul caselor de batrani, orfelinatelor sau penitenciarelor.

Inca incepand din anul 1995 sunt disponibile si pe piata romaneasca bucatarii profesionale SDS Group. Tot echipamentul necesar ultra-dotarii unei bucatarii folosite la nivel profesional sau industrial il veti gasi la SDS Group. Produsele pe care aceasta companie vi le pune la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, sunt insotite de certificate de conformitate, garantie si post-garantie si va vor uimi prin performantele de care sunt in stare. SDS Group si-a propus si a reusit sa fie mereu un partener de incredere pentru clientii sai, sa ofere mereu produse si servicii de cea mai buna calitate si la cel mai bun raport calitate- pret, sa ofere maxima seriozitate si promptitudine in fata oricarei solicitari si sa ofere mereu solutii complete beneficiarilor. Experienta de peste 20 de ani de activitate in acest domeniu a companiei SDS Group este pusa mereu la dispozitia clientilor atat prin serviciile de consultanta oferite, cat si prin cele de livrare, montaj, scolarizarea personalului ce va utiliza echipamentele si service.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de SDS Group puteti accesa site-ul oficial al companiei, www.sdsgroup.ro. Pentru ca navigarea dumneavoastra pe site sa fie cat mai usoara si sa puteti gasi ce va intereseaza in cel mai scurt timp, produsele au fost grupate in functie de categorii: echipamente pentru hoteluri, restaurante, cantine, patiserii, cofetarii, echipamente pentru spalatorii si curatatorii, echipamente frigorifice sau de uz medical.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *