Compania DDD – Unitate Protejata cu multiple beneficii

(P) In 2011 se infiinta Compania DDD, o firma deratizare din Bucuresti. In timp insa, compania s-a extins si a crescut de la an la an, atat din punct de vedere al numarului de angajati, cat si in privinta punctelor de lucru (Targu Jiu, Timisoara, Constanta). In 2014, cei de la conducerea companiei au luat decizia de a functiona ca si Unitate Protejata, angajand persoane cu dizabilitati. Acestea au fost angajate pe diverse posturi, posturi care sa le permita sa isi desfasoare activitatea fara efort, in functie de gradul de dizabilitate.
Din 2014 pana astazi, compania DDD a angajat in jur de 12 persoane cu dizabilitati, persoane care si-au desfasurat munca in cele mai bune conditii, fara a fi discriminate, dispretuite sau evitate.
In 2016, compania a primit autorizatia de functionare ca si Unitate Protejata si a inceput colaborarea cu o multime de companii. Compania DDD presteaza servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Ea este singura companie din Romania care are autorizatie DDD si este si Unitate Protejata. Atunci cand presteaza servicii, angajatii companiei respecta toate prevederile legale, conform standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. Se lucreaza doar cu solutii de calitate si se stabileste dinainte un program, astfel incat activitatea companiei tale sa nu fie afectata. La final, primest garantie intre cele doua executii pe toata durata contractului si ai termen de plata de 30 de zile de la data emiterii facturii.

Serviciile DDD sunt obligatorii pentru orice firma, fapt pentru care trebuie sa gasesti o companie care sa se ocupe de ele, daca activezi intr-un alt domeniu de activitate. Totodata, companiile sunt obligate, daca au peste 50 de angajati, sa angajeze si persoane cu dizabilitati. Daca firma ta are peste 50 de angajati, insa nu si persoane cu dizabilitati, poti fie sa platesti lunar o taxa catre bugetul de stat, fie sa achizitionezi produse si servicii de la o Unitate Protejata autorizata pe baza de parteneriat.
Daca alegi sa optezi pentru astfel de servicii de la Compania DDD, vei indeplini doua conditii impuse de lege: servicii DDD si angajarea persoanelor cu dizabilitati.
Compania DDD vine cu o multime de beneficii, printre care amintim:
• Servicii de calitate pentru firma ta;
• Le ofera sansa de a avea un loc de munca persoanelor cu dizabilitati;
• Ofera transparenta, incredere si seriozitate;
• Ofera garantie pentru serviciile oferite;
• Intervine in maxim 48 de ore;
• Ofera posibilitatea de a achita factura in 30 de zile de la emitere;
• Call center pentru orice informatie.
Acestea sunt cateva dintre beneficiile companiei DDD. Pe site-ul CompaniaDDD.ro ai o multime de detalii legate de companie, dar si de ceea ce presupune cu exactitate o Unitate Protejata.

bullets

One Comment

  1. Compania DDD, voi vindeți pachete de deratizare sau oameni cu dizabilități ? Marketingul vostru ar trebui deratizat!
    Scuze Fulgerica, dar chiar nu m-am putut abține!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *