Certificarile iso se obtin usor pe Certificareiso.ro


Parca ieri am auzit un patiser plangandu-se:
– Toata lumea imi cere certificari iso. Certificari iso in sus, certificari iso in jos, dar de unde sa le iau? Cine are timp si de asta, cand trebuie sa imi supraveghez angajatii si ca sa fie covrigi calzi la prima ora a diminetii, ma trezesc la miezul noptii?
Omul era tare amarat si ne spunea oful sau, cand ne vindea covrigii gustosi. Covrigi ca el nu face nimeni in tot cartierul, dar in afara de familia sa are doi-trei angajati. Si-a deschis de curand afacerea, se afla la inceput si nu este familiarizat cu mediul de afaceri.
Ne explica faptul ca tot el se ocupa de aprovizionarea cu drojdie si cu faina de calitate, ca nu a gasit distribuitor care sa ii aduca la sediul firmei materia prima. Acum inteleg perfect grijile si nemultumirile omului si mi-am propus sa caut pe internet informatii despre certificarile iso sa il ajut.
Mai intai am citit la ce folosesc aceste documente. Nu numai ca sunt la moda, ci devin indispensabile pe zi ce trece, fiindca:
– controalele care vin din afara solicita certificarile iso. Ele stiu cum sa controleze toate sectoarele de activitate ale firmei, in functie de prezenta sau absenta certificarilor. Cei de la Protectia Consumatorilor folosesc ca indiciu major in controalele tematice certificarile iso, dar si cei de la SANEPID tin cont de ele.
– clientii sunt mult mai atrasi de produsele firmelor care poseda certificari decat de cele care nu au aceste dovezi ale implementarii culturii calitatii.
– certificarile iso se concretizeaza in: atmosfera excelenta la locul de munca, economii de resurse, responsabilizarea celor care isi desfasoara activitatea in firma, comportament eco.
– exista sansa de a avea mai multe parteneriate avantajoase cu certificari, decat fara ele.
– firmele care poseda certificarile iso se pot inscrie la licitatiile publice, acesta fiind un criteriu eliminatoriu.
Citind toate aceste informatii am inteles de ce patiserul din cartierul nostru este nelinistit ca nu are aceste certificari. Vazand cat de importante sunt, mi-am imaginat ca obtinerea lor decurge extrem de dificil si am continuat cercetarile pe cont propriu. Asa am ajuns pe www.certificareiso.ro si am gasit si surpriza care intampina orice vizitator.
Daca se solicita si se depun actele pana la sfarsitul lunii noiembrie, 2019, orice certificare se obtine rapid la jumatate de pret.
Vazand cate avantaje aduce un astfel de document, am crezut ca se obtine extrem de greu si ca este foarte costisitor. In realitate, cine il doreste, parcurge urmatoarele etape simple:
– contacteaza emitatorii si solicita consultanta gratuita. De ce este important acest pas? Fiindca specialistii stiu mai bine ce tip de certificare se potriveste afacerii tale. Este posibil ca sa ai o activitate complexa la firma si sa ai nevoie de doua-trei certificari. Ei sunt cei care stiu ce alegere judicioasa sa faci si sunt onesti, de aceea mii de clienti sunt multumiti de colaborarea cu ei.
– se face solicitare pentru certificarea/certificarile dorite.
– in urma consultantei se pune la punct dosarul necesar.
– urmeaza emiterea certificarilor, dupa recomandari si indrumari in scopul atingerii standardelor de calitate prevazute in certificari.
Mai mult de 75% din procedura este digitalizata si orice antreprenor o parcurge din locul ales de el, prin intermediul unui dsipozitiv conectat la internet. Mai usor decat atat nu se poate. In cazul in care nu stie sa utilizeze internetul si nu are experienta interactiunii cu diferite site-uri, poate fi ajutat in demersul sau de catre un copil care stie sa scrie si sa citeasca bine, sa acceseze un site, sa completeze un formular online si sa il trimita.
Vestile bune sunt pentru toti antreprenorii din tara, inclusiv pentru patiserul din cartierul meu, care munceste enorm ca afacerea de familie sa prospere.
I-am comunicat descoperirea mea si s-a bucurat nespus. De atunci a trecut multa vreme, iar antreprenorul suparat ca nu detine certificarile iso pe care i le cerea toata lumea conduce in prezent patru patiserii situate in puncte centrale ale Bucurestiului.
Conduce o masina foarte buna, umbla imbracat la patru ace si are la mana un ceas scump de cateva zeci de mii de euro.
Afacerile ii merg din plin si de sarbatori nu uita sa imi trimita un cadou consistent, fiindca ajutorul meu l-a ajutat sa se extinda. Certificarile i-au adus mai multi clienti, mai multi colaboratori, castigarea licitatiilor din zeci de scoli in programul “Laptele si cornul.”
In concluzie, posesorul celei mai mici tarabe sau chiosc ar trebui sa stie ca este grozav de bine, linistitor de bine pentru el sa posede certificari iso sis a le reinnoiasca de cate ori este nevoie.
Oricine cumpara mai mult si in mod regulat de la cei care ii ofera garantii ca igiena este la ea acasa, ca grija pentru client se afla in centrul atentiei si ca produsele si serviciile oferite sunt de calitate premium.
Dragi antreprenori, inainte de a inchiria locul pentru Targul si exprozitiile de Craciun, nu uitati certificarile iso!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *