De ce sa cumparati un imobil in Romania

Din ce in ce mai multi oameni din UE sau de pe alte continente aleg Romania. Fie ca vin aici pentru o perioada de timp, sau pentru a se stabili definitiv, fie ca vin din motive de afaceri, ori pentru a-si urma inima, acesti expati au nevoie de o locuinta, temporara sau permanenta. Unul din cele mai frumoase orase, si adesea ales de expati, este Sibiul. Cu o istorie interesanta si legata de lumea occidentala,  aici pot fi gasite multe oferte imobiliare Sibiu pe gustul tuturor. Sunt expati care cauta anunturi case de vanzare in Sibiu noi, la cheie, si sunt cei care cauta case traditionale, pentru a gusta si a surprinde parfumul locului. La eurosibimobiliare.ro puteti gasi multe case si apartamente ce fac parte din oferta de imobiliare Sibiu. Pe site sunt prezente atat oferte inchirieri spatii comerciale Sibiu, cat si case de inchiriat in Sibiu.

Daca, ca si expat, nu sunteti in tranzitie, si v-ar placea sa va stabiliti intr-un oras precum Sibiul, trebuie sa stiti ca exista multe aspecte ce trebuie luate in seama. Investitia in Romania este avantajoasa si sigura, deoarece este o tara in curs de dezvoltare sustinuta din fonduri europene. Prin urmare, este o piata in crestere, care ofera oportunitati excelente de investitii. Cumpararea proprietatii este convenabila, fie ca doriti sa mergeti sa traiti sau doriti sa investiti. In plus, costul vietii este mult mai mic decat in multe alte tari europene.

In ultimii ani, Romania a devenit atractiva ca si locatie de investitii pentru achizitionarea de proprietati si terenuri. Motivul principal este pretul de achizitie, care este foarte convenabil, datorita monedei mai slabe decat in ​​alte tari europene si exista, de asemenea, certitudinea ca, datorita situatiei pietei locale, nu exista riscuri in ceea ce priveste valoarea proprietatii, care nu va scadea, ci mai degraba va tinde sa urce. Achizitionarea unei locuinte este o forma de investitie stabila. Achizitionarea de proprietati in Romania este foarte convenabila pentru straini, chiar daca exista anumite restrictii asupra terenurilor. Aceste restrictii se refera la schimbarea destinatiei acestora. Deci, expatii pot cumpara case, apartamente, spatii comerciale si terenuri.

In ceea ce priveste achizitionarea unei case, exista insa cateva puncte de luat in considerare. In primul rand, este bine sa alegeti o zona a Romaniei foarte dinamica din punct de vedere economic, iar Sibiul este, cu siguranta, o zona deosebit de activa. Chiar daca acest lucru ar putea fluctua pretul, investitia va fi foarte usor de valorificat in viitor, daca doriti sa vindeti proprietatea. Un al doilea lucru important este acela de a verifica calitatea constructiei, atat pentru cele recente, cat si pentru cele mai vechi. In cazul unei constructii noi, verificati si ce servicii sunt incluse in conditiile de vanzare. Ultimul lucru de verificat este orice cost de condominiu.

In concluzie, a cumpara o locuinta in Romania, mai ales intr-un oras precum Sibiul, este o oportunitatea pe care nu ar trebui sa o pierdeti. In plus, in Romania puteti avea o viata frumoasa, in cele mai pitoresti locuri din Europa.

bullets

2 Comments

  1. Un articol interesant, ma bucur ca mai exista oameni care incurajeaza investitul in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *