Schoellerallibert.ro, cel mai bun producator termoboxuri plus a multor alte solutii de ambalare!

P

Schoeller Allibert este acea companie olandeza care se ocupa cu fabricarea ambalajelor din plastic, containere din plastic, cutii de bauturi, carucioare si paleti, galeti, capace plastic si multe altele, toate aceaste produse fiind certificate ONU si servind clienti din toate sectoarele. Gama cuprinde ambalaje special dezvoltate pentru clientii din industria automobilelor, bauturilor si alimentelor, precum si pentru industria de retail, industrie și servicii.

Aceasta companie, este una dintre cele mai mari si importante la nivel mondial pe aceasta nisa, in ceea ce priveste solutiile de ambalare din plastic returnabil, activand in acest domeniu de mai bine de cinci decenii. De asemenea compania Schoeller Allibert are un bogat patrimoniu, fiind formata din cei mai importanti jucatori din industrie cum ar fi: Schoeller, Wavin, Prestorp, Arca, Linpac, Allibert, Stucki, Paxton si asa mai departe.

De asemenea, indiferent de tipul produseor, ca este vorba despre containere, cutii, capace, paleti, galeti sau alte tipuri, calitatea lor superioara este mai mult decat esentiala. Astfel, calitatea superioara, durabilitatea si eficientizarea unei organizari mult mai bune in ceea ce priveste depozitarea, transportul si vanzarea, reducerea costurilor de transport, imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra prin faptul ca folositi produse care sunt in beneficiul mediului inconjurator, fiind reciclabile.

Din punctul de vedere al varietatii de produse, intreaga gama este extrem de variata, online fiindu-va puse la dispozitie peste 1000 de articole, fabricate din materiale de cea mai buna calitate si disponibile la cel mai bun raport pret/calitate:


• Containere mari pliabile
• Boxpaleti rigizi din plastic
• Paleti din plastic
• Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
• Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
• Containere din plastic stivuibile
• Navete dublu stivuibile
• Carucioare
• Industria bauturilor
• Galeti pentru produse periculoase certificate de ONU

Pentru ca fiecare produs din aceste categorii, este realizat din materiale de cea mai buna calitate, durabile si foarte rezistente in timp cat si la socuri puternice, cu siguranta ca aveti o afacere care implica depozitarea sau transportul de marfa, trebuie sa accesati site-ul celor de la Schoeller Allibert, unde toata gama de produse va asteapta la numai un simplu click distanta.

Cu siguranta, inainte de alte detalii, trebuie precizat si faptul ca aceasta mare companie este pe primul loc in acest domeniu la nivel european, insa isi desfasoara activitatea in intreaga lume, in mult mai multe tari de pe tot globul, ca de exemplu: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

Personal am fost recent in catuarea unui producator termoboxuri si astfel am dat peste site-ul schoellerallibert.ro.

Printre altele, avand o firma de transport legume si fructe, in timp ce ma uitam prin ofertele Schoeller Allibert, am gasit aici produse extrem de bune, produse care constau in acele solutii ideale prin care mi-as putea transporta marfa, astfel incat sa nu existe nici un fel de risc ca aceasta sa-mi fie compromisa. Principalul avantaj a fost dat prin calitate superioara a produselor, cu ajutorul carora am avut posibilitatea de a face ca lucrurile sa se miste mult mai rapid, deci si produsele mele sa poata ajunge
mult mai repede catre raft sau direct la clienti. In plus, in timp am reusit sa fac economii considerbile, tocmai pentru ca vorbim despre produse de cea mai buna calitate, adica despre solutii de trasport si depozitare rezistente la socuri.

Inainte de acestia, achizitionam ladite, galeti, cutii si tot felul de alte recipiente, de pe unde apucam, iar acest lucru il faceam foarte des datorita faptului ca intr-un timp foarte scurt si de la socuri foarte mici, aveam ghinionul sa se sparga extrem de usor. Per total, mi-a placut extrem de mult tot ceea ce am vazut pe site-ul acestora, astfel ca intr-un final am ales sa achizitonez de la Schoeller Allibert, dar nu inainte de a face un mic research online, inainte de a plasa comanda, citind numai de bine despre serviciile si produsele lor, criteriile principale dupa care m-am ghidat, fiind cele ale vechimii companiei si numarului foarte mare de sedii deschise peste tot in lume.

Toate tipurile de produse comercializate de acestia sunt extrem de utile avand diverse intrebuintari si sunt perfecte atat pentru domeniul agriculturii, cat si pentru industria auto, industria bauturilor, industria alimentara, productia industriala, servicii de pooling si retail.

Sunt extrem de multumit de alegerea facuta, astfel ca va recomand si dumneavoastra sa alegeti pentru afacerile pe care le conduceti, numai solutii de calitate prin care sa va puteti imbunatatii serviciile, deoarece numai in acest fel clientii dumneavoastra vor beneficia de tot cei mai bun, devenind astfel clienti fideli chiar daca poate tarifele pe care le-ati impus sunt ceva mai ridicate.

In prezent, toate recipientele prin care depozitez si transport marfa apartin companiei Schoeller Allibert. Cu siguranta ori de cate ori voi mai avea nevoie de astfel de produse, tot la acestia voi apela, fara nici o urma de indoiala. Nimic nu este acum mai simplu, totul fiind disponibil la doar cateva click-uri distanta pe schoellerallibert.ro.

Deci, pentru mai multe detalii si pentru a va convinge de calitatea produselor, va invit sa accesati site-ul acestora, pentru vizualizarea celor peste 1000 de produse disponibile online si cu siguranta lista cu necesarele pentru afacerea dumneavoastra se va regasi acolo, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata din Romania, la cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta daca veti achizitiona de la acestia, veti face cea mai buna alegere.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *