E-palosanto.com, furnizorul tau de lemn sfant

(P) Lemnul in sine este o adevarata magie, deoarece din el se fac mese si scaune, instrumente muzicale si paturi. Un pat imens cu o saltea uriasa este cel mai bun spatiu de odihna, iar in vremurile acestea in care stam pe acasa ne dam seama cat de mult valoreza mobila rezistenta. Lemnul imita vibratii care fac bine organismului. Intreaga energie captata de pom in timpul vietii s-a inmagazinat in trunchi. Seva pamantului a facut sa creasca esenta lemnoasa. Atingi lemnul si traiesti in aceeasi armonie cu universul, cum se afla el. Radacinile sunt infipte in pamant, in timp ce aspiratiile ating cerul.
Lemnul este magic atat viu, cat si taiat. Umbra unui copac iti linisteste sufletul si iti panseaza ranile din interior. Privesti freamatul frunzelor si orice nor existential dispare. Dar cand lemnul este ales, iti dai seama cat de mare este castigul! Ai vazut cat de scumpe sunt crengile de salcie sfintite si ce putere au! In prezenta lor te simti aparat, binecuvantat si ai certitudinea ca nimic rau nu ti se intampla. Exista pe glob un lemn care face minuni, fiind utilizat ca talisman si ca insotitor al rugaciunilor din cele mai vechi timpuri.
E-palosanto.com/lemn palo santo, poate fi gasit la adresa https://www.e-palosanto.com/lemn-palo-santo. Acest lemn te ajuta:
– sa obtii protectie de energiile negative si de bolile transmisibile care circula in lume.
In trecut, imparatesele lumii faceu fumigatii cu lemn sfant si rugaciuni inainte ca fiii si sotii lor sa plece la razboi. In ziua plecarii, le puneau in batiste brodate o bucata de palo santo si erau sigure ca barbatii lor dragi se vor intoarce sanatosi. La fel poti face si tu, cand iesi din casa la cumparaturi. Simultan cu masca si manusile, pune in buzunarul de la piept si doua-trei bucati de lemn sfant si vei vedea ca totul va fi bine.

– sa ti se redreseze afacerile, acum, cand toti se confrunta cu probleme economice.
Parca toate afacerile au fost paralizate de pandemie. Restaurantele si fabricile sunt inchise, cine prinde o comanda se considera supernorocos.
Ratele pentru mobila, casa si masina se intind pe cel putin 20 de ani si te trezesti cu instiintarea ca ai fost disponibilizat.
Din pacate, multe familii nu au un ban pus bine, ci traiesc de pe o luna pe alta. Este cumplit sa stii ca nu muncesti, nu mananci si nu ai cu ce iti achita facturile si ratele. Stai in casa, dar in defavoarea ta.
Lemnul sfant atrage oportunitatile de partea afacerii tale si ai sa te miri singur vazand ca toti se plang, iar tu abia faci fata comenzilor.
– sa iti gasesti iubirea vietii tale, daca nu ai avut inca acest noroc.
Dragostea condimenteaza viata si mentine flacara sperantei, de aceea nu stie ce pierde cel care nu iubeste.
Aroma lemnului sfant te va transforma in ce mai atragatoare fata, in cel mai dorit baiat, fiindca parfumul acela este un miracol.
– sa ii cuminteasca pe cei mici si sa ii faca sa te roage sa faci fumigatii cu lemnul sfant si sa va rugati impreuna intreaga familie.
Daca lipseste cineva sau este dus departe, rugati-va cu incredere si se va intoarce sanatos.
Lemnul sfant nu este scump. Nu trebuie sa iti imaginezi ca are acelasi pret ca gramul de aur si ca este de negasit. Il poti comanda de acasa prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet, iar in 2-3 zile soseste la adresa indicata si te poti bucura de virtutiile lui.
Betisoarele artizanale realizate manual costa 25 de lei, dar sunt si oferte de neratat: seturi alcatuite din lemn palo santo si ulei esential 100% sau 33%. Atractive si la fel de eficiente sunt conurile palo santo pentru fumigatie.
Lemnul sfant are un parfum unic: el imbina mirosul trandafirilor parfumati cu cel de salvie, de brad si de citrice.
Oricine simte cum fumul acestui lemn purifica si schimba perspectiva asupra vietii, indiferent de situatie. E grozav de bine ca si noi avem acces la acest produs care aduce mult bine in viata celui care il utilizeaza regulat. Fumigatia dublata de rugaciune rezolva conflicte existentiale majore si aduce multa liniste interioara. Lemnul sfant este recunoscut ca un remediu eficient in afectiunile respiratorii si cardiovasculare, de aceea el este utilizat in lumea intreaga. Lemnul sfant exista sub forma de conuri, de ulei esential, de betisoare, dar si de rasina. De asemenea exista si bijuterii din lemn sfant care aduc mult noroc celui care le poarta, nefiind scumpe deloc si avand un farmec aparte.
Viata mea este superioara celei din trecut din momentul in care am inceput ritualul de purificare cu lemnul sfant. Iata cum s-a imbunatatit existenta mea:
– in prezenta mea, oamenii cei mai certareti si nervosi din lume devin nonconflictuali.
De cand port bratara din lemn sfant si fac fumigatii cu conuri de palo santo insotite de rugaciuni nu m-am mai certat cu nimeni.
– obtin tot ce imi propun, usile mi se deschid de la sine.
Daca pana mai ieri nu reusem in afaceri, astazi sunt contactata zilnic de noi clienti.
– sunt sanatoasa, multumita de viata mea si am multa pace interioara.
Mi se pare un remediu la indemana tuturor de ceea va recomand sa comandati palo santo in forma dorita si sa il utilizati seara, in familie insotit de rugaciunile voastre. Reluati ritualul si dimineata inainte de a iesi din casa, mai ales daca lucrati in timpul pandemiei.
In jurul vostru se va forma un zid impenetrabil de protectie, de aceea nu mai stati pe ganduri!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *