Modele de carti de vizita pentru businessul tau

Atunci cand te ocupi de o anumita ramura din afaceri logo-ul si cartea de vizita sunt cele care te vor diferentia si te vor face sa iesi in evidenta. Deci trebuie sa faci in asa fel incat logo-ul sa reprezinte foarte bine afacerea pe care o detii, iar cartea de vizita sa il completeze si sa atraga cat mai multi clienti, deci sa fie una cu personalitate, dar care sa inspire si incredere in acelasi timp.

 

Cartile de vizita sunt bune oportunitati de promovare. Atunci cand inmanezi cartea ta de vizita, nu faci altceva de cat sa-ti promovezi afacerea. Inmanarea unei carti de vizita este si o buna oportunitate de a-i spune clientului sau viitorului client/colaborator de ce anume sa te contacteze.

 

Astfel de carti de vizita modele pot avea orice culoare doresti. Modelele cartilor de vizita sunt reprezentate de: folio, embosate, cu multistrat, pot avea modele speciale, colturi rotunjite. Materialele din care pot fi realizate sunt: lemn & metal si plastic.

 

Sa ai o carte de vizita personalizata in functie de tipul afacerii tale, dar si de dorintele tale este un lucru important intr-o lume in care trebuie sa te diferentiezi de altcineva care conduce o afacere asemanatoare. Un astfel de proces trebuie sa te ajute sa iesi in evidenta si sa atragi mai multi clienti, dar trebuie, in acelasi timp, sa fii atent la potrivirea dintre afacerea pe care o conduci si stilul cartii de vizita, pentru ca orice neconcordanta ar putea sa trimita un mesaj gresit si sa alunge potentialii clienti.

 

In mod normal, cartile de vizita sunt folosite pentru a stabili noi conexiuni cu diversi parteneri, si nu pentru a vinde neaparat. Ofera-i clientului un produs sau serviciu de calitate, iar la final ofera-i si cartea de vizita ca recomandare pentru o alta viitoare colaborare.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *