Sex pe plaja in Vama Veche

Da, este vorba despre o farsa a preamaritului Buzdugan. Subiectul este Mirela, o coarda ce si-a tras-o cu 2 insi de 1 Mai, la Vama Veche, beata fiind (pana aici totul e realitate crunta, stai ca nu a inceput farsa).

Am ramas uimit de cat de proasta poate fi aceasta Mirela. Dupa ce am ascultat-o, mi-am dat seama ca asta nu este farsa, este o demonstratie…. (“Cu George si cu Florin, bine..si altceva?”, “Eu am facut-o cu ei, pentru ca le-am permis, dar tu….”)

Imi place sfarsitul, cand amandoi joaca cu cartile pe fata:

B: “Cum ai putut sa te culci cu doi baieti, la mare?”
M: “Pai ce, am vrut si eu sa ma distrez”

Putem trage o concluzie? Sau nu mai e nevoie?

Buzdugan a facut sute de farse din cate stiu, dar astea, legate de curvele penale, mi se par chiar geniale. Unde le gasiti fratilor?

Later edit: In timp ce scriam acest post, ascultam in paralel si cealalta farsa postata acum ceva vreme. Si da, exact cum a observat Unumicsirau in comentariul de mai jos, tot la asemenea scenarii m-am gandit si eu. Cele doua voci din cele doua farse, prea seamana ca doua picaturi de apa. Hmmmm, sa fie vorba, deci, de niste facaturi?

bullets

18 Comments

  1. bestialaaaa=))) ce debit verbal…da frate, hai sa acuzam bietu muritor de calomnie shi viol (deshi in final..”shi pot sa te intreb ceva?…shi ai avut orgasm?=))) hehehe prea tare mai ales dak ne legam in final shi de “principii”:).. eu chiar cred k ea a avut principii, p bune! ” sa ma distrez si eu, dar cum sa o fac? hmmz…ia hai sa ma culc cu doi! mmm…dar nu..vocea constiintzei imi zice k “nu!”….hmmz…tre s-o paklesc…deci tre sa fiu beata…hmmzz, shi de fapt nu tre sa fiu eu beata, ci tre sa ma imbete ei… ei! hai k acu park mai merge=> principiul Nu te culca cu 2 dekt dak ejti beata, k sa nu-ti auzi vocea constiintei ragushita in urechi la vreo farsaaa a doua zi de dimineatza =))….

  2. Frate, e tare farsa, dar iar miroase a facatura. Si mai ales daca o asculti in paralel cu cealalta cu sexu oral/anal si suna al naiba de asemanator vocile protagonistelor. Sa umble oare Buzdugan cu parasuta vopsita ?

  3. Buzdugane!!!! moama dar tu iti imaginezi ce inseamna asta mah ! o forma agravata !!!! LMAO

  4. e de-ampixu farsa asta .e facatura clar………..sa aiba audienta,sa aiba muskii tari

  5. breky …iesi din casa si vezi ca pe paman traiesc oameni.
    ce este cu categorisirea asta despre moldovence?
    sunt sigur ca nu ai vazut nici 5% din moldova dar ai o opinie….
    Nu te teme ca nu-ti cer sa vizitezi Moldova…vezi pe bancnotele din portofel cati sunt din Moldova……
    nu-ti exprima frustarile pe blog-uri

  6. e clar k e facatura…….vocile sunt identice…am verificat cu wave editor si sunt 100% identice…….Pacat pt k farsele erau destul de bune:D:D:D

  7. super tare ! jos palaria Buzdugane !!! si curva si proata !

  8. imi pare rau dar e facatura, reactia tipei din momentul “dezvaluirii” e absolut jenanta,mimeaza foarte fals uimirea si trece foarte rapid la genul amuzat/haios ba da si detalii scarboase, e o mare teapa!

  9. Cred ca aceste farse sunt facaturi. Tocmai am descoperit doua farse in care EXACT aceeasi voce este folosita pentru 2 personaje:
    – un tip din arad caruia prietena ii face o farsa (buzdugan si morar i-au dat un autograf pe chiloti intr-un mall)
    – un tip din moldova PLIN de bani care vrea sa se cupleze cu asistenta lui Buzdugan

    Buzdugan/Morar – rusine …

  10. mai eu nu jtiu sigur de ce ma bag si e in seama k de vazut farsa na-m vazut-o oricum nu o sa-mi citeask nimeni porcaria asta de comentariu asa k mai bn va sp un bank. Era sambata seara cand Bula trebea s o guste…Cum ce? pe Gegea ………………………………mai bn kred k o sa ma culk

  11. tot eu aaaaa in legatura cu adresa de mail eu nu jtiu ce e aia bn buneinteles k nu o sa m krezi stiu stiu in loc de bineinteles am scris altceva si kare.i problema ………………………………………………………………………………………..dap aku chiar k m kulk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *