Asus EeePc – Uite cat platesti si ghici cate primesti!

Asus EeePc - My little Mini Meee
De obicei primesti ceea ce platesti, nu? Iata ca in acest caz lucrurile stau cu totul altfel decat v-ati obisnuit.

ASUS Eee PC este un laptop mic, usor, la un pret de aproximativ 300 euro dar detaliile tehnice te-ar duce cu gandul la un laptop ce costa aproape dublu. Poate fi considerat un “mini notebook” de marimea unei carti, avand trei porturi USB, un socket video pentru monitor extern., webcam incorporat, WiFi, USB, LAN si chiar un card reader SD/MM.

Ce iti poti dori mai mult? ASUS Eee PC este considerat drep un laptop perfect pentru un blogger si nu numai. O excelenta unealta pentru liveblogging.

Cei de la Pc News au organizat un concurs de slogane referitoare la acest mini-laptop recent intrat pe piata romaneasca iar primii trei clasati ca urmare a voturilor voastre, pot castiga un ASUS Eee PC.

Sloganul propus de mine a fi asta:

Engleza:Asus EeePc – My little Mini MEee“. Mini Me fiind piticul acela din filmele lui Austin Powers, dar care in ciuda staturii sale era considerat un oponent la fel de periculos ca Dr. Evil.

Romana:Asus EeePc – Uite cat platesti si ghici cate primesti!“. (Asta parca e mai ok, nu? 🙂 )
———————————————————
Ma puteti vota aici – link pana pe 30 Noiembrie ora 23:00. (Urmeaza sa faceti un mic efort dar nu cred ca va este greu. 🙂 )


Eee PC concurs

———————————————————
Mai multe detalii despre acest laptop aveti aici – link.Succese tuturor. 😉


P.S. Eu vreau ca al meu sa fie negru. 😛

bullets

14 Comments

  1. I: grasutz, de ce vrei negru?
    R: sa nu se vada jegu’ pe taste :))

    P.s. am glumit.

    Off topic: Azi ai lipsit de la garaj. unde ai servit masa?

  2. Umflate’. La cat ne obezim pe aici o sa creada lumea ca suntem niste grasi.

    Si da, negru ca e trendy si profesional. 😛

  3. Deci una dintre cele mai bune idei de a-ti face reclama rapid, tinand cont cat de vizitate si citite sunt blogurile in ziua de azi.
    Iar astfel de reclama e mai buna si decat orice banner, pentru ca in ziua de azi majoritatea navigatorilor pe internet nici nu mai observa bannerele, le evita chiar inconstient(cu exceptie cele cu sunete enervante si care iti apar peste locurile in care citesti).
    De ce e mai buna reclama din post decat cea din banner? Pentru ca cei care intra vor sa citeasca, si acum citesc aceste posturi despre Asus Eee PC. O reclama ingenioasa.

    Dupa cum vedeti multi bloggeri au aceasta reclama pe blogul lor, si tocmai de asta concursul e adresat doar bloggerilor.

  4. Nu ti-ai batut deloc capul cu sloganul. Ai cules cliseele ultimilor ani si ai esuat lamentabil. Fii linistit, nu esti singurul. Mai toti participantii au aberat masiv.

  5. Am votat si eu pt tine ca te cunosc…desi unele erau mai dragutze 😛 (dar dupa ce am vazut rezultatul….nah…cam in spate…) 😉 next time…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *