Concurs: Ia sa vedem cat esti de inventiv!

Concurs: Ia sa vedem cat esti de inventiv!

N-am sa incerc din rasputeri sa ascund ca acest post este de fapt un articol promotional. Si nici n-am sa va plictisesc cu zeci de argumente pentru care produsele Laica sunt super tari. Va las pe voi sa o faceti.

Dupa cum spuneam zilele trecute, Laica lansează un concurs pentru bloggeri si cititorii lor. Oricine poate participa, oricine isi iubeste mama si vrea sa ii demonstreze ca nu i-a cumparat calculator degeaba la sfarsitul clasei a 12-a si ca timpul “frecat” in fata acestuia nu e pierdut in zadar. 🙂 E timpul sa faceti ceva folositor pentru mamele voastre si acest lucru nu implica decat dedicarea unui mic procent din timpul vostru liber.

Ce trebuie sa faci? Scrie un articol la tine pe blog (daca esti blogger) sau posteaza un comentariu la articolul de fata (daca esti cititor) in care sa ilustrezi cat mai amuzant utilitatea produselor Laica. Pe data de XX 17 August 2008, in urma unui vot acordat de un juriu blogosferic, se vor desemna sapte (7) castigatori astfel:

Regulament concurs:

  1. Trebuie sa scrii un articol pana pe 17 August 2008.
  2. Ca sa intri in concurs si sa fii validat, trebuie sa introduci doua linkuri in postul astfel: – un link catre Laica.ro astfel: listat pe produsul despre care ti-ai ales sa discuti
    un link catre fulgerica.com astfel: catre postul cu concursul
  3. Daca esti cititor si vrei sa participi atunci scrie articolul intr-un comentariu atasat acestui post. Nu uita insa sa introduci un e-mail valid (la care vei fi contactat ulterior in caz de castigi) in campul de comentarii.
  4. Termenul limita pentru scrierea articolelor este 17 August 2008
  5. Alegerea castigatorului se va face in felul urmator: avem un juriu din patru persoane, format din patru bloggeri care desemneaza castigatorii. Acestia vor analiza post-urile pentru concurs si vor da o nota (de la 1 la 10) fiecarui articol al vostru, la sfarsit facandu-se suma iar primii 10 clasati ce vor intruni cele mai mari note vor fi desemnati castigatori.
  6. Juriul va fi format din Candid (Ai Carte, Ai Parte), Andrei Monciu (Cel mai tare din parcare), Dr. Alina (Doctor C) şi Adrian (Papura Voda). Juriul va fi supervizat de Fulgerica, adică de Moi. Cei din juriu NU au dreptul sa participe la concurs.
  7. Un banner postat pe blog-ul tau iti creste sansele de castig la acest concurs, bannerul trebuie sa fie tinut pe toata perioada concursului (codul bannerelor il gasiti aici).
  8. Se lasa un COMENTARIU cu link-ul catre post-ul de pe blog-ul tau in acest post ( NU TRACKBACK ! )

Hai, la treaba cu voi! Puteti scrie despre unul sau mai multe produse Laica, la alegere … Important este sa fie funny sau original. Repet, data limita pana la care va puteti inscrie in concurs este 17 August 2008.

Success!

bullets

25 Comments

  1. E aiurea ideea principala a concursului, cum sa scriu o intamplare cat mai amuzanta despre utilitatea unui produs Laica, cand eu aud prima oara acum de aceasta firma?! Ar trebui sa-mi imaginez o intamplare f amuzanta cu un electrostimulator muscular pe care nu l-am folosit si nici nu l-as folosi niciodata(nu am nevoie, nu am zis-o cu rautate). Oricum succes la testarea inventivitatii romanilor de a “pupa” cand au ceva de castigat 🙂 Sper sa nu-mi stergi commentul, sunt un cititor fidel, nu reprezint nici un interes obscur dar asta e parerea mea.

  2. @icsics – pai ideea e sa browsezi pe laica.ro si sa gasesti un produs pe care apoi il bagi intr-o povestioara. Nimic mai simplu. 😉

    Mersi pentru parere. 🙂

  3. super tare vor fii 9 castigatori si 7 premii…. 😀 …astia de pe ultimele locuri ce fac … ?
    (“bai tu iei cantaru de luni pana joi…si dupaia de vineri pana duminica mi-l dai mie… 😀 ….. “)… 😛

  4. @Tzache – cate un cantar pt fiecare mah!
    @icsics – thx, am rezolvat

  5. deci o sa fie “o chestie cate baga 220 in tine, si slabesti stand cu burta sus la tv”(pt locu 1) si restu “fara numar” un cantar k sa vada cat de tare slabesc dak nu baga 220 in ei sau cat de mult se ingrasa… 🙂 😀

  6. am o idee de poveste cu laica.

    dar cand am vazut ce premii se dau, nu ma mai obosesc. nu merita.

    sper ca fulgerica sa fi castigat din povestea asta mai mult de un cantar.

    regards,
    ws

  7. subscriu la ce a scris ws. Anyway, dupa cum ziceam si ieri. Nu valoarea in sine ci premiul e … Pe cand un concurs care sa aiba ca premiu “Opere complete Voltaire” ?
    Produse de/pentru sanatate pe un blog de fun? Daca dadeai un set de tancuri cu telecomanda, sau un elicopter de apartament cu telecomanda care is 30$ + taxe, cred ca aveai muuuult mai multi participanti.

  8. Come on, e un concurs. Cineva isi promoveaza produsele si face asta printr-un concurs.

    Sincer, deja mi-au venit idei de cateva posturi, tinand cont ca eu cunosc cat de cat chestiuni despre produsele de genul.

  9. Aparat aerosoli cu piston laica- este ideal pentru tratamentul bronsitelor,sinuzitelor sau alergiilor,dar poate fi folosit si in respiratie,creeaza un aer usor ce-ti da impresia ca esti undeva la munte,fiind usor de folosit confera si o relaxare totala si va scapa de stress.Pistonul MD6028 este intradevar un piston de masina dar acum mai nou este folosit si in scopuri medicale.Cumparati aparatul aerosoli de la noi si scapati de toate problemele!uuu respira adanc si intr-o secunda vei fi la munte…numai imaginatie va trebuie 🙂

  10. Vai,vai,vai…manca-v-ar taica !!!
    Cand privesc produse Laica,
    Imi pun la inima… tensiometru,
    Iar sub brat un termometru.
    Caci toata lumea poate spune,
    C-a-voastre sunt cele mai bune.

    Am alergat un kilometru
    Sa gasesc un pedometru.
    Doar aici eu l-am gasit,
    L-am cumparat si-s fericit.

    Cantare-am tot luat din comert,
    Mai mici sau chiar mai mari la pret.
    Dar nici 5 zile n-au tinut,
    In fiare vechi s-au prefacut !!!
    Dar c-un cantar luat de la Laica,
    As putea sa-mi cantaresc si…vaca.

    Sunt supertari si-s multumit.
    Acuma plec,ca sunt grabit.
    Ma duc sa vad ce mai aveti,
    Sa cumpar tot…ca-i superpret !!!

  11. am un termometru digital marca laica este foarte bun atit la luat temperatura cit si la ajutarea copiilor sa nu se constipe.cum se poate asta ,introducindul in funduletul copiilor.

  12. Multumesc anticipat,
    Pentru premiul acordat.
    Cat m-am chinuit…nu spun,
    Din toti…sa fiu eu cel mai bun.
    Iar acum stau ca o closca,
    Si-astept pachetul de la posta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *