Homo indooris professionalis eficientus

Homo indooris (denumire taxonomică exactă: Homo descurcaretus indooris) sunt fiinţe vii inteligente care işi petrec majoritatea timpului cu un acoperiş deasupra capului, de cele mai multe ori în apropierea unui dispozitiv electronic.

Aseara am descoperit prin intermediul lu’ Robintel (via Denisuca) un site dragut. Nu stiu a cui e initiativa, insa curiozitatea m-a facut sa-mi fac si eu testul prezent pe prima pagina.

Va recomand sa va distrati si voi un pic (sunt 20 de intrebari amuzante) si eventual sa ma anuntati – printr-un comentatiu – ce v-a iesit. Ca doar ca n-oi fi singurul Homo indooris professionalis eficientus din tara asta. 😀

Rezultatul meu:

Specia: Homo indooris

Subspecia: Homo indooris professionalis eficientus

Eşti un om serios care îşi foloseşte timpul într-un mod eficient. Genul care nu îşi pierde vremea sub cerul liber şi îşi petrece cea mai mare parte a zilei fie sub acoperişul propriei case, fie sub tavanul fals al biroului în care lucrează. Asta înseamnă că eviţi drumurile inutile şi cauţi să îţi rezolvi cât mai multe probleme stând în faţa calculatorului. Excelent. Săptămâna viitoare avem de gând să lansăm o inovaţie utilă şi nişte premii interesante special pentru oamenii ca tine. Dar despre asta, mai multe detalii la momentul potrivit.

 

bullets

13 Comments

  1. Au trecut 15 minute si inca astept raspunsul testului meu..in cat timp ti s’a afisat raspunsul,bullets?

  2. instant, de indata ce am introdus mailul meu in casuta. Rezultatul se afiseaza si in dreapta ecranului (nu este doar trimis pe pe mail).

  3. @raDoo: vezi si in spam. eu acolo l-am gasit;)

  4. sa ma cac pe el.. sta si se incarca si nu imi da nici un raspuns

  5. Specia: Homo indooris

    Subspecia: Homo indooris peacasus freelanceris

    Oricât de avansată ar fi tehnologia armatei americane, pe tine nu au cum să te urmărească din sateliţii lor secreţi. Pentru că nu stai aproape niciodată sub cerul liber. Dar asta nu înseamnă că timpul tău petrecut în casă este irosit. Găseşti soluţii inteligente prin care să îţi câştigi existenţa şi să îţi cheltuieşti câştigurile fără să păşeşti dincolo de cuvintele “Home sweet home” scrise pe preşul de la intrare. Pentru oamenii ca tine ne pregătim să lansăm o inovaţie extrem de utilă şi un concurs cu premii extrem de tentante. Nu-ţi spunem mai mult acum, dar promitem să revenim cu detalii la timpul potrivit.

  6. Avind in vedere ca de-o luna si ceva nu mai am job – raspunsul e perfect:

    Homo indooris peacasus frecatus

  7. Lol, mai ma duc si la job zilnic.

    Specia: Homo indooris

    Subspecia: Homo indooris peacasus frecatus

    Eşti genul de om care nu fuge de muncă pentru că îi e lene să se mişte cu o viteză prea mare. Dar se ascunde de ea şi de cele mai multe ori se ascunde stând acasă, pe internet. Fără oameni ca tine şi fără timpul pe care îţi permiţi să îl petreci în faţa calculatorului, internetul ar fi un loc lipsit de viaţă unde lumea ar intra doar să îşi verifice mailul şi să vadă cât mai e dolarul. Săptămâna viitoare avem de gând să lansăm o inovaţie utilă şi nişte premii fabuloase pentru oamenii ca tine. Promitem să revenim cu amănunte la timpul potrivit.

  8. eu am iesit homo indooris peacasus frecatus
    asa ca am vrut sa si ilustrez ca nu e asa rau sa stai in casa :)))
    care mai are idei de-astea de homoindoorisi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *