e-Cont, primul cont ce poate fi deschis fara sa mergi la banca

Cu ceva vreme in urma va aratam un site interesant din care puteam afla cat de Homo Indooris suntem. 🙂 Astazi am aflat si la ce anume faceareferire acel teasing.

Ideea acestui cont a aparut odata cu nevoia de a limita pe cat posibil drumurile la banca pentru a castiga timpul de care un adevarat Homo Indooris are nevoie. Cu alte cuvinte, de acum incolo, Homo Indooris va putea comanda si plati diverse produse si servicii online, la domiciliu ori la birou, folosind un cont si un card pe care le-a obţinut tot fara sa isi paraseasca habitatul. Practic, datorita acestui nou produs lansat de Millennium Bank, Homo Indooris poate ramane indooris pentru o perioada nedeterminata.

In premiera in Romania, Banca Millennium a lansat de curand primul cont bancar – e-Cont – care este de fapt un pachet de produse si servicii bancare pentru care faci ZERO drumuri la banca si platesti ZERO lei. Adica primesti un cont curent in lei, un card de debit si acces la serviciile Internet Banking si Call Center fara sa iesi din casa, fara sa mergi la ghiseu si sa stai la coada. Pentru a intra in poseia acestuia nu este nevoie decat sa completezi un formular online iar un curier de la banca o sa-ti aduca acasa contractul la semnat, fara nici un comision. Mai multe detalii despre e-Cont pot fi gasite aici.

Odata cu acest produs, Millennium lanseaza si un concurs. Millennium Bank pune la bataie premii care te ajuta sa ajungi mai repede inapoi acasa! O masina MINI One (premiul oferit cu sprijinul Automobile Bavaria, un scuter Vespa, o bicicleta BMW (tot cu Automobile Bavaria) si 200 euro saptamanal.

Toate astea le poti castiga daca intri in concursul ce se desfasoara in perioada 16 mai – 10 iulie 2011 iar tema concursului este simpla. Trebuie sa realizezi un clip video sau o fotografie cu cel mai outdoor lucru pe care il poti face indoor! Detalii aveti aici iar mai jos puteti urmari filmuletul castigator din aceasta saptamana.

Alte filmulete care participa la concurs pot fi vizionate accesand canalul de Youtube al campaniei.

Mult succes tuturor participantilor!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *