Aspx over Asp

Am primit urmatorul mail (nu mai stiu cand m-am inscris la respectivii):

“Draga domnule.

ÃŽn calitatea dvs. de membru al forumului InSites va oferim sansa de a participa la noul nostru studiu. Parerea dvs. este foarte importanta pentru noi si pentru si pentru acest studiu.
[….]
Daca completati chestionarul în totalitate si luati parte în final la concurs, aveti sansa de a câstiga un iPod Nano (8Gb).

Prin participare acordati sprijin organizatiei UNICEF. În prezent se strâng fonduri pentru vaccinarea copiilor.
[….]
Va multumim anticipat pentru participare !

Salutari cordiale,
Echipa InSites”

Ok, am zis sa particip si eu la chestionar.. normal ca m-a atras ideea castigarii unui Ipod Nano (muaica mia). Pai pentru 5 minute de “munca” chiar merita..ok.. am facut testul iar la sfarsit mi-a aparut pagina asta… iar cand am clickuit fericit (in ideea sa salvez pagina prin favorites ca deh..daca cumva nu castig…macar sa stiu) am dat de astalalta.

Ok, 80 % din cei ce acceseaza pagina aia cu castigatorii nu vor stii probabil sa stearga x-ul ala (http://panel.insites.be/ro/winners.aspx ). E greseala sau rea intentie? dreaq sa ii ia…traim in Romania! (sau parca sunt belgieni…uatevãr). Ei fac studiile astea pentru nu stiu ce firme care marca banu’ gros..iar ei se sterg la fund cu pagina castigatorilor..deja ma enervez…

P.S nu-mi dau seama ce bani se duc la Unicef…..in fineeeeeeeee… de rahat…..

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *