zoofilia.3xforum.com – Inchis – Ilegal la Porcescul etapei

Photobucket - Video and Image Hosting

Forumul zoofilia.forum3x.com a fost inchis, normal ca din cauza voastră, a cititorilor draci si draguţi (ai lui visurat -nenea ăla rău si cârcotaş). Le-aţi urat voi de bine pe acolo dar va spun eu ca nu s-a terminat totul.

Pun pariu ca majoritatea celor dintre voi au jucat macar o dată in viaÅ£a Starcraft sau măcar au auzit de el! De ce vorbesc despre Starcraft? Păăăăăăăăi.. să vedem…

Vă mai aduceÅ£i aminte cum incolÅ£eaÅ£i “duÅŸmanul” si il fugăreaÅ£i pe toata harta? Cum soldaÅ£eii sau animăluÅ£ele voastre dădeau cu bărduÅ£ele sau cu codiÅ£ele în cetatea inamicului , cum lua totul foc..? Cum credeaÅ£i că gata …din moment in moment o să apară pe ecran :”You are the winner”, daaaaaaaaaaaar de fapt, când trimiteaÅ£i “iscoade” pe hartă pac…mai gaseaÅ£i câte o baza nouă sau ceva?!?!….hehe..inamicul ăsta era cam iritant…credea ca mai are vreo ÅŸansa!

Noah…iaca ce am găsit eu , inca o baza aici. Dar din pacate, cand sa atacăm voioÅŸi baza, observarăm ca inamicul incepuse sa dea foc la paÅŸuni , sa otraveasca fântânile si să se retraga in munÅ£i ..dar cel ce a plecat ultimul,a uitat sa inchidă uÅŸa.

Ha Ha Ha, ce rău sunt ….

“You are the winner”

Vechiul Site – Noul Site !
Nou profilVechi profil ! (atenţie că porneşte o piesă in fundal )

ÃŽn fine…ăstia cu zoofilia la forumurile 3 x punct com… sa fie sănătoÅŸi , la fel si cu hai faifu’..

Dar…..

AÅŸa ne mândrim noi ca promovăm diverse idei? (occidentale sau nu) mâine poimâine o sa va intrebe copilul vostru că ce e ăla forum?!… ca el a auzit de la colegi ca un forum e chestia aia unde se adună toÅ£i nenii si tantiile cu câini, pe care se discuta despre ovulaÅ£ia găinilor, visele erotice ale caprelor sau sexul in grup al unei cete de porci cu 3 ÅŸerpi virili.

Cine a spus ca Hi5(punct)com (minunata reÅ£ea socială si multiculturală) reprezinta calea cea mai usoară de aÅ£i face prieteni noi si adevăraÅ£i? Hmmm….oare fetele alea de 13-15 ani de care vă mai spuneam… le ÅŸtiu si pe ăstea? cu caÅ£ei si purcei?(Ce se intampla pe hi5 mi se pare oricum scapat de sub control..chiar daca ai buton “Report abuse”) Doamne FereÅŸte, sper sa nu fie aÅŸa… sper doar sa rămâna la discuÅ£iile lor nevinovate despre chestii ce li se vor intâmpla dupa vârsta de 18 ani!! (we wish…)

Să nu uităm însă ca pe vremea lui CeauÅŸescu nu ÅŸtia nici dreaq de zoofilie, mai erau insa auzite pe la tara diverse intâmplări om-animal.. erau doar vorbe….ehh…… mituri….legende….ÅŸtiti doar ca se făceau glume la un moment dat…..dar uite ca ..nah…

P.S. Recunosc ca nu prea am jucat Starcraft , ma pasionează doar 1st Person Shootersurile.

.

bullets

2 Comments

  1. prostule fiecare are libertatea sa faca ce vrea, sau macar sa se gandeasca la ce vrea. cine esti tu sa zici ca nu-i bine aia sau nu-i bine aia? esti un frustrat sexual. nu is eu aparatoru zoofililor, da daca puneai ceva cu gay ziceam la fel. si nu, nu exista dumnezeu ca sa ma iau dupa spusele lui, exista doar autori, prosti si atei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *