Above & Beyond – Bucuresti, World Trade Plaza, Sambata 31 martie 2007

Un eveniment pe care il astept înca de prin 2001 pe cand le-am descoperit intamplator un set live ce mi-a placut enorm, regii upliftingului trance, my No.1 favorites: Above & Beyond, vin in Romania.

Celebrii DJ & producers : Above & Beyond – Bucuresti, World Trade Plaza, Sambata 31 martie 2007.

Vor baga aproximativ 4 ore, iar la warm-up vor mixa Tom Neville si Vania!

Photobucket - Video and Image Hosting


Above & Beyond: Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki sunt cunoscuti ca si Aalto, Free State, Nitromethane, OceanLab, P.O.S si Tranquility Base. Au mixat la evenimente ca Godskitchen, Gatecrasher si Cream, iar in 2004 Above & Beyond a primit premiul pentru “Essential Mix of The Year” la Radio 1. Producatorul emisiunii (Pete Tong) i-a numit pe cei trei “the UK’s new trance superstars”.

In martie 2005, la premiile de la Miami Winter Music Conference, au fost nominalizati la trei categorii, printre care si “Best Dance Group”, alaturi de Chemical Brothers, Scissor Sisters si Basement Jaxx.

Productii ca: “Can’t sleep”, “Getting Away”, “No One On Earth” “Alone Tonight” si “Air For Life” au fost mixate de DJ ca Pete Tong, Judge Jules, Oakenfold, Pvd si Tiesto. Un mare succes le-au adus insa si remixurile pentru Madonna, Dido, Britney Spears si Delerium, piese pe care daca le asculti in original nu prea suna a trance dar baietii de la Above & Beyond le-au aplicat magie mai exact un sound devenit deja specific lor, foarte visator si inaltator.(songhiul stie despre ce vorbesc – cheers mate)
Cautati ‘Britney Spears – Everytime (Above & Beyond mix)” sau “Madonna – What it feels like for a girl (Above & Beyond radio mix)” – sunt absolut superbe.

Recomand deasemenea show-ul lor saptamanal TATW – Trance Around the world ce are loc in fiecare marti seara.

www.anjunabeats.com

www.aboveandbeyond.nu

In 2006 albumul lor de debut “Tri-state” a fost desemnat de Dj Magazine cu nota 5/5 in timp ce The Sun -(cel mai mare ziar din UK) l-a desemnat ca fiind: ‘the most original trance album for years’

Biletele vor fi puse la vanzare cu pretul de 35 RON. La intrare pretul va fi de 50 RON.
In Brasov biletele se pot cumpara de la magazinul Diverta Star.

Mai multe detalii: aici si aici

I CAN’T WAIT! See you there!!

P.S. Stiati ca Daniel Kandi a fost in vara lui 2006 in Romania ptr a participa la nustiuce concurs de biliard? (Daniel Kandi – Child)

bullets

2 Comments

  1. Pingback: Above & Beyond »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *