Above & Beyond 31 martie World Trade Plaza (2)

Povesteam aici despre venirea baietilor de la A&B in Romania.
Va prezint si flyerul evenimentului:

Photobucket - Video and Image Hosting

The Mission surprinde din nou, aducand in premiera nationala : Above & Beyond, cei trei baieti care printr-o combinatie de productii uluitoare si seturi uplifting par destinati sa ajunga in varful scenei mondiale !

Pret/bilet: 35 RON
In seara evenimentului la intrare 50 RON

Biletele se vor expedia/ridica dupa data de 15 februarie

bilete.ro

“De ce nu te duci si la Armin?” – ma tot intreaba lumea. Pai, datorita faptului ca la ultimul concert, am constatat cu surprindere ca populatia venita la Tiesto era compusa majoritar din tarani ce fluierau si aplaudau ca la un concert Gutza, am zis ca e mai bine sa dau skip la urmatoarele concerte ale unor Dj cu nume “sonore”.
Imi aduc aminte de un grup compus din baieti imbracati cu geci de piele si blugi albastri, ce stateau in spatele nostru cu mainile in buzunare si contemplau ceea ce nu intelegeau! Era unul mai micut printre ei care dansa ca la hora , cu pocnet de degete si priviri in pamant. Din cand in cand se mai aprindeau aia si-l incurajau batand din palme: “Bine Cristaaaaaaaaaaaaaacheee!!” si pac..omuletul nostru se scalambaia si mai tare…
Dar mai tare era alt grup, cel din fata noastra… baietii isi scosesera tricourile si le roteau deasupra capului in timp ce tropaiu.
Manelo-houserul roman frate!!!! A auzit si el o piesa la radio, si-a cumparat o pereche de ochelari tip “bondar” si atat! Dar el e trensãr si trendy…Sa nu mai zic ca pe putin 50% din cei prezenti la un concert de gen, nu fac diferenta intre trance/house sau progressive/uplifting.
Ca tot mi-am adus aminte de chestii negative sa va zic cate ceva d.p.d.v. organizatoric: de exemplu, la PvD – iulie 2005 – Arenele Romane – nu te lasau sa intrii cu sticle sau peturi, te controlau ca pe teroristi. Baietii de la securitate, ne-au pus sa aruncam tot ce aveam, la poarta, unde se adunase o gramajoara considerabila de recipiente pline cu lichide. Ok, buna idee….m-am gandit ca asa nu o sa existe accidente cauzate de sticle aruncate peste capetele publicului. Dar dupa ce am intrat am avut o mica surpriza: la standuri se vindea bere la sticla.
Deci…..ce sa mai zic? Foamea…..marketingul romanesc: De ce sa vina Vasilica, Ionica & Co. cu sticla lor de suc la 2,5 litri luata de la chiosc cu 35.000? “Lasa….le interzicem accesul cu chestii din astea, pe motive de securitate si le dam noi bere la sticla cu 100.000. Isi sparg capul apoi cu ele? Treaba lor, noi sa iesim in profit!”
S-a mai intamplat o chestie curioasa tot atunci: pe la ora 2:00 am (sau chiar mai devreme) s-a interzis accesul la una din toalete, mai precis la cea din stanga scenei. Era o caldura nimicitoare, iar romanasul nostru mai mergea din cand in cand sa se racoreasca! Ce s-au gandit ei: au pus o banca in fata intrarii, au postat doi jandarmi la intrare, iar toata lumea era nevoita sa isi cumpere apa minerala, sa isi toarne cei 50.000 pe ceafa!
Sa nu mai vorbesc de faptul ca in majoritatea discotecilo sau cluburilor din Romania, pe la o anumita ora se inchide aerul conditionat. Cum de ce? Pai sa faci consumatie frateeee…. sa nu imi ziceti ca nu v-ati prins pana acum de faza asta…

In fine, sper sa fie super ok la Above & Beyond.
Ne vedem acolo…

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *