Aia mica are falcile lu’ tasu’

Si ce daca?

Din ciclul de emisiuni “Nu-mi place, dar ma uit ca sunt curios/curioasa” va prezentam urmatoarele:

Ei sunt la tv, ei sunt prezenti la toate petrecerile mondene, toata lumea scrie despre ei si isi exprima dezaprobul, la fel o fac si cititorii, la fel si mamele, bunicile… la un moment dat chiar si tatii si bunicii. De aici rezulta PUBLICITATE plus numele lor pe buzele fiecarui al 3-lea locuitor al Romaniei! Nu aud mai pe nicaieri o discutie pozitiva legata de ei. Nu ma refer la ziare..astea doar aţâţă (cel mai tare cuvant inventat, nu?) fiind constiente ce valuri fac.
Nu ne placea nici de tipa aia cu buzele mari (acum purtator de cuvant PRM), nu ne place nici de sotul ei, un celebru bataus latin (btw isi aminteste careva care ar fi meseria lor de baza?). I-am facut pe toti celebri, acum fac bani de pe urma noastra plus ca apar in reclame la diversi detergenti sau vopsele.
Zic toate astea pentru ca ma oftic? Nu, zic doar ca noua romanilor ne place mult barfa si scandalul. Fara acestea din urma, ei nu ar fi ceea ce sunt acum. (chiar..ce sunt?)

Concluzie: Nu ne place, nu ne place… dar ne place sa nu ne placa!

P.S. Daca nu v-ati dat seama despre cine vorbesc cand ma refer la ei si nici nu va intereseaza atunci inseamna ca incep sa-mi ating scopul!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *