Sa traim bine la Buzescu

Se traieste bine!
Priviti niste casute “modeste” din localitatea Buzescu. Un mic Bevery Hills al Teleormanului unde exista cate un turnulet pentru fiecare stea. Multe dintre casele tiganilor sunt construite fara un proiect sau alte documente necesare ridicarii unei astfel de constructii. In mod normal, fara documentatia necesara legalizarii constructiei, nu se poate obtine actul de proprietate, iar fara acesta, imobilul respectiv nu poate fi racordat la curent, gaz sau alte utilitati. Presupun ca astora nu o sa le plateasca Becali curentul in momentul cand vor fi debransati (prin 2054 se zvoneste a fi anul debransarii, cand tehnologia va fi foarte evoluata si angajatii Electrica vor purta costume de kevlar sau unele asemenatoare cu cel din imaginea de aici )
In spatele fiecarui palat exista “casa parinteasca” (daca putem sa ii spunem asa) unde locuiesc de fapt oamenii astia…cum le zice?! ca tot imi scapa…
Cei ce au filmat sunt bucurosi ca au scapat cu viata si ca nu i-a vazut nimeni, pentru ca riscau sa fie linsati. Locuitorii nu accepta prezenta camerelor sau a vreunei echipe de televiziune. Rar am vazut imagini din acest “sat”.
Comertul cu metale neferoase i-a imbogatit pe majoritatea sii sa nu va mirati deloc daca aflati ca romanii nostrii “slujesc” pe la aceste case!
Dar iata doua filmulete facute “in fuga” dupa cum spuneam. Daca ar fi oprit masina si ar fi fost vazut aparatul de filmat in mana cameramanului amator, ar fi fost luat la bataie sau cine stie ….


Poze gasiti si aici

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *