7 ani – 222 kilograme

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
La doar şapte ani, Jessica G. este cu siguranţă cel mai gras copil din lume. Cântăreşte 222 kilograme, iar meniul ei pe o singură zi este impresionant: cinci litri de coca-cola şi 15 meniuri Happy Meals de la McDonald’s.

10.000 de calorii. Cel puţin atât mănâncă zilnic Jessica, o fetiţă de doar şapte ani din Chicago. Singurul hobby al ei este să mănânce. De dimineaţa până seara, Jessica nu face altceva decât să înghită cantităţi uriaşe de mâncare. Doza minimă este de 15 meniuri Happy Meal de la McDonald’s, fiecare din acestea având circa 600 de calorii. Medicii care au auzit
de-abia acum de acest caz sunt şocaţi şi spun că, pentru un copil de vârsta Jessicăi, 1.800 de calorii pe zi sunt suficiente.

Fata îşi ia această doză de energie doar din cei cinci litri de coca-cola (2.150 de calorii). Pe lângă felurile “principale” de mâncare, ea înghite cantităţi uriaÅŸe de budincă, ciocolată ÅŸi alte dulciuri.
Mama fetei nu pare deloc îngrijorată de starea în care a ajuns Jessica. “Poate că ar trebui să slăbească vreo câteva kilograme. Dar îi place să mănânce ÅŸi nu văd nimic rău în asta”, a declarat ea pentru ziarul “Sunday Sports” din Chicago.
Din cauza greutăţii, copila nu mai poate merge în picioare şi se deplasează doar în şezut sau pe burtă, balansându-se de pe o parte pe alta.
După apariţia articolului din ziarul american, responsabilii cu protecţia copilului au declanşat o anchetă, iar medicii intervievaţi au declarat răspicat că, dacă Jessica nu va intra imediat la un regim alimentar sever, nu va mai apuca cea de-a opta aniversare a sa.

Averea

bullets

24 Comments

  1. “Poate că ar trebui să slăbească vreo câteva kilograme. Dar îi place să mănânce şi nu văd nimic rău în asta” omg ce parinti retardati exista pe pamant…

  2. Inca un copil ratat.
    Ma indoiesc sa mai iasa din ea un om normal, fizic si psihic, daca supravietuieste regimului de viata si obiceiurilor “sanatoase” insuflate de asa o mama iubitoare.

  3. dupa cum spunea cineva, copii de azi sunt prima generatie care va fi ingropata de parinti datorita mancarii nesanatoase.

  4. Asta e o lectie de viata pentru un copli care ar trebui sa se joace cu papusi. Totul din vina unor adulti iresponsabili (parinti, doctori, protectia copiluli).

  5. balena dreaq sunt parintii de vina aici parerea mea pai asta in maxim 5 luni moare ….e trist doamne

  6. deci WTF is wrong with this people…. maica’sa nu vede nimic rau in asta?!!! OMG….
    pai ce..e oarba??!!… copilu’ ala nu are nici o sansa in viata..asta in cazul in care a ajunge sa aiba o viata

  7. “parinti” iresponsabili:”sa faca ce-i place nu?ca tot o sa moara?
    inaintea mea,ce mai conteaza?toti murim!eu sunt grasa dar traiesc!
    poate are si ea sanse!sa ne bazam pe asta!ce stiu medicii?eu stiu mai bine!”
    fii-ta e obeza,fai!toti copiii cu probleme,din cauza parintilor le
    au!k nu se gandesc dk au timp sa-i educe sau sa le ofere ceva!ii fac sa
    ne inmultim!n-a zis D-zeu asa?ce draq?

  8. eu nu mananc atata in 2 ani!!
    brrr…ce parinti…ii mai lasa statul sa isi creasca copila dupa capul lor??

  9. in primul rand parintii sunt de vina pentru ca ii dau sa manance atat de mult
    cu siguranta mama ei nu se gandeste la copil

  10. este f trista indiferenta parintilor fata de propriul copil…

  11. off saracul copil ce parinte are … in loc sa ii dee mancare sanatoasa ii da fastfood eu cred ca mama ei e bolnava psihic de ii face asa ceva copilului ei

  12. bai frate… mi se pare revoltator ce fac parintii din saracul copil… cum poti sa te uiti la fata aceea cum mananca toata ziua si sa nu faci nimic? mi s epare groaznic… nu se pot numi parinti.. daca ati vazut acum de curand, a fost un reportaj pe discovery cu un baiat de 17 ani care avea 178 de kg si a facut bypass gastric… e incredibil… cat pot sa manance unii oameni.. in acelasi timp f trist k nimeni nu ia atitudine 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *