“300” – sapte concluzii


Am vazut si eu “300”-le lu’ Frank Miller. Sincer, mi-a placut la nebunie. Am tras sapte concluzii, daca simitit ca mai aveti ceva de adaugat, chiar va invit sa o faceti!
1. Cool: Cuvintele sparta/spartan apar la fiecare a 5-a replica.
2. Hot: toti cei 300 de spartani trebuie sa fi fost fosti chippendale’s – arata fenomenal.
3. Awesome: Blurul, contrastul si calitatea imaginilor fac ca orice frame din film sa poata fi folosit ca wallpaper. Efectele de acest gen imi plac la nebunie. (cadrul de mai sus l-am ripuit cu manuta mea)
4. Hot: Daca privesti filmul alaturi de prietena/sotie , sigur vei avea parte de un blow-job. (“Vai, cum arata astia, pune un pic pe pause”)
5. Hot: Toate prietenele/sotiile voastre vor dori sa isi petreaca concediul in Grecia. (recomand sa nu le lasati singure)
6. Hot: Comunitatea gay din Romania are motive in plus de bucurie ( more blowjobs in here).
7. Food: “Tonight we dine’ in hell” – inainte sa vizionez filmul , am tot auzit celebra fraza. Am ramas dezamagit, singura bucata de mancare ce am vazut-o in film a fost un mar.

Revin cu un “later edit” – a imi e cam somn…

bullets

5 Comments

  1. eroii de la termopile mancau doar mere ;))
    vorba aia “mananci un mar, ai o zi de viata in plus”

  2. Deci e clar: un kil de mere + un antrenament la sala/zi = spartani ne facem

  3. “4. Hot: Daca privesti filmul alaturi de prietena/sotie , sigur vei avea parte de un blow-job. (”Vai, cum arata astia, pune un pic pe pause”)” – exact tipul asta de comentarii ii da ocazia lui Badea sa va considere retardati. Astra si aprecierile ca un film e supermegaultra tare pt ca are “efecte”. …….trist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *