Mircea Badea, Roblogfest si “300”

Ok, aseara la celebra lui emisiune – “In gura presei“- Mircea Badea ne-a incantat ca de fiecare data cu celebrul sau show pe care il indragim asa de mult, s-a luat de Copos ca de ce are blog, s-a luat de freza si imbracamintea tineretului, s-a luat de ce a putut si el. Pai da, era spre sfarsitul preminunatei emisiuni si paremi-se nu avea cu ce sa umple un oareÅŸce spatiu de emisie.
S-a “bucurat” ca a iesit pe locul 2 la sectiunea “Personalitatea romaneasca cea mai asteptata sa isi faca blog” la RoBlogFest , si cum bine ati intuit, nu a scapat ocazia de a se lua (din nou) de bloggeri . Bai frate, ce tot are asta cu noi? Chestia asta dureaza de ceva vreme si din pacate, in ultimul timp, nu i-a mai dat nimeni un raspuns. Tocmai in aceasta idee, as dori sa ii dedic urmatorul filmulet, sper ca nu se supara, contine diverse faze scoase din context (cum face orice ziarist adevarat, nu?) si puse intr-un minunat context preferabil noua, bloggerilor.

Vizionare placuta:


Iar aici, e “ÅŸoul” lu’ Badea de aseara, cel ce m-a “inspirat”:

bullets

9 Comments

  1. Sincer, nu mi se pare chiar asa de penibil.
    Tineti putin cont si de faptul ca primul contact al lui Mircea Badea cu comunitatea bloggarilor – in speta cu “cel mai citit blogger, cel mai bun blogger” ce a insemnat? .. a insemnat o serie de atacuri personale fara nici un sens( “Pregătiţi-vă rezervele de scuipinol, îşi face Badea blog!” – pentru Dumnezeu cine mai vorbeste asa ? / sau dupa riposta la televizor a lui MB – “articolul” “s-au trezit corijenţii de la cibernetică” care de fapt ce este? un post obosit cu inregistrarea lui Mircea Badea dar cu un titlu pe masura puterii mintii lui zoso – un motiv de a avea pe blogul lui un film in care s-a vorbit despre el la televizor).
    Il poate invinovati cineva pe Mircea Badea pentru atitudinea fata de zoso atunci? – nu, si-a meritat fiecare cuvant daca e atat de damb incat sa creada ca mailul era de ma Mircea Badea. A urmat “replica” lui zoso, si mi se pare perfect normal ce MB spune acum despre intreaga comunitate, bazandu-si cuvintele pe experienta pe care a avut-o cu cel mai bun blogger roman.

    PS: zoso: daca nu ti-ai dat seama, MB = Mircea Badea
    PPS: Mircea Badea e o un om, cu defectele lui – normal, dar ma uit cu placere la emisiunea lui de fiecare data cand am timp.

  2. nu xista 1site forum cva und s putem sal njuram p idiotu asta?pt k n mom asta nik nu miar face mai mare placere…

  3. Vrei sa se gaseasca vreo critica la un subiect penibil, si nu crezi ca poate exista cineva
    care sa faca asta? … Simplu, Mircea Badea.
    Este apreciat pt ca noua romanilor ne place barfa si vrem sa fie cineva care sa gaseasca ceva de comentat
    la orice.
    Si ce daca Copos are blog?… Si Mircea Badea ar vrea sa aiba un blog(personalitatera lui ar fi mult
    mai conturata daca ar avea un blog).Dar el nu o face pentru ca e “gica contra”…De ce sa isi faca el blog daca toata lumea are blog…El nu este ca toata lumea , el se numeste Mircea Badea.
    Apropos Mirciulica, nici freza ta nu ne incanta!

  4. Haha, cred ca mai mult de jumate din “puberii” internauti ar fi fost in stare sa aiba o emsiiune mai interesanta decat, asa cum recunoaste si el, taranul Badea.
    Insa de ce sa il injuram, mai bine sa vada toti cat de trist se prezinta. Oftam si scriem mai departe. Uite asa, de comunisti ce suntem.

  5. mircea mi-ar place sa fi moderatorul unui talk-show. ce spui? cu stima si respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *