Astia sunt suporteri?

Va povesteam intr-un post recent despre violenta pe stadioane……si iar…va intreb….
Suporteri? Astia sunt suporteri?

“ToÅ£i cei care treceau mă scuipau ÅŸi mă înjurau, chiar dacă nici măcar nu-i filmasem pe ei”, ne-a povestit Robert Cristea, care ne-a primit ieri la el acasă unde se deplasează numai în baston. Unul dintre ultraÅŸi a scos un lanÅ£, cu o bilă în capăt, pe care îl purta pe post de curea, ÅŸi l-a lovit pe cameraman peste picioare. “Abia atunci am început să-i filmez pentru a-i putea arăta faÅ£a la poliÅ£ie. AlÅ£i patru colegi de-ai săi au tăbărât pe mine, lovindu-mă cu pumnii ÅŸi picioarele. Unul dintre ei m-a înjunghiat cu o cheie ca să dau drumul camerei, pe care mi-au trântit-o de asfalt”, a adăugat victima suporterilor-bestii.

Click
Imaginile urmatoare au fost difuzate pe EuroNews, duminica, din 30 in 30 de minute, la fiecare jurnal, fiind prima stire din program. Iata imaginile video difuzate de Euronews cu cameramanul TVR batut de fanii Stelei.

Iar mai jos,avem inregistrarea bruta:

Motiv sa mergi cu familia la stadion, nu?

bullets

6 Comments

  1. sa va spun eu procedura umana pentru toate elementele ce se scriu cu pixul pe frunte “suporteri” – astia trebe batuti ca sacu’ de fasole a lu’ bunica. (si sa zica cineva “cruzime!”) 😛 Hai la anarhie!

  2. imi e rusine sa recunosc ca sunt roman dupa ce am vazut.si se mai zice despre media de civilizatie din romania. e mai civilizat sa vezi un meci in africa decat acolo. vai de capul lor de suporteri europeni.

Comenteaza: