bullets

6 Comments

  1. Cine a dispus suspendarea lui Basescu?C.V Tudor,Voiculesc si Geoana,ar trebui exclusi din parlament,acestia reprezinta pericol pt poporul roman.Noi punem un presedinte legist,drept si cinstit,iar ei 322 parlamentari aleg un comunist.Ce stie Vakroyu???

  2. Ion Iliescu,geoana,vadim,vakroiu si voiculesc,intrunesc partidul comunist roman.Aveti grija romani pe cine votati…UE nu se baga dak avem un al 2-lea ceausescu.

  3. Presedintele Basescu a fost suspendat pe nedrept,curtea constitutionala a,avizat k presedintele nu a inklcat constitutia,iar comisia din senat si parlament la suspendat.Noi in 2004 am votat Basescu,nu Vakroyu!Vadim un senator plin de dosare penale critica

  4. Vai si amar de Romanica daca domnul Traian Basescu va fi
    eliminat ca ca om politic.
    Va fi mai rau decat in comunism.
    Pentru ca domnul presedinte Traian Basescu a condamnat
    comunismul, sistemul ticalosit vrea sa-l elimine definitiv.
    Sper sa nu se intample o asemenea nenorocire.
    Doamne ajuta!

  5. ce facem acum cand parlamentarii si-au tras justitia de partea lor, ca sa-i protejeze.Nu vad sa fi aparut o petitie online pentru demiterea lui Tariceanu si cu protejatii lui. Cum facem fratilor? Am murit…si…n-am simtit.

  6. si o intrebare
    oare cum putem fi indiferenti la abuzurile guvernantilor si a parlamentarilor. Luati pozitie fratilor, ptr ca altfel ar trebui sa ne luam talpasita in alte tari mai civilizate si sa-i lasam sa-si bata joc de tarisoara asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *