Cosmar

2007. Becali il invinge in turul doi pe Traian Basescu, fiind ajutat de mai vechiul sau inamic Corneliu Vadim Tudor, care isi va sfatui alegatorii sa voteze PNG-ul. Drept rasplata, acesta va fi nominalizat pentru functia de prim-ministru, iar majoritatea PNG-PRM din Parlament il va investi in functie. Pentru prima data in istoria moderna a Romaniei UDMR nu va mai fi la guvernare.

Ianuarie 2010. Proiectul noii Constitutii trece de Parlament si urmeaza sa fie organizat un referendum. Printre modificarile esentiale se numara: interzicerea tuturor religiilor cu exceptia celei ortodoxe (inclusiv ateismul), este reintrodusa pedeapsa cu moartea, ungurii sau tiganii (exceptand o parte a Ferentariului formata din sustinatori ai lui Becali, care in urma cu mai bine de 3 ani l-au ajutat pe acesta sa castige un important capital de imagine) sunt declarati persona non-grata pe teritoriul Romaniei (acestora le va fi retrasa automat cetatenia romana in momentul intrarii in vigoare a Constitutiei), vulturul de pe stema Romaniei este inlocuit cu o oaie, noul drapel va fi rosu si albastru cu o cruce in mijloc, libertatea de exprimare este strict limitata etc.

Februarie 2010. Steaua joaca primul meci din primavara europeana pe Stadionul Ghencea, meciul fiind transmis pe ecrane uriase in toata tara , in comentariul lui Dan Diaconescu.

Martie 2010. Steaua este eliminata din cupele europene, in timp ce Dinamo si Rapid merg mai departe. Copos este arestat si condamnat la moarte. Borcea este mazilit in Pakistan , acolo unde va muta cu el echipa Dinamo. Se inregistreaza o premiera absoluta: o echipa din Pakistan in cupele europene.

Aprilie 2010. Constitutia este votata de 99 % dintre cei care s-au prezentat la urne. Observatorii straini se alarmeaza si presa internationala acuza ilegalitatea scrutinului din Romania . Becali apare triumfator pe Maybach in Piata Universitatii. Pipera devine noul sector 7 al Bucurestiului.

Mai 2010. Internetul (“unealta diavolului”) este interzis. Milioane de calculatoare sunt arse pe rug. Uniunea Europeana publica un raport defavorabil referitor la trecerea Romaniei la moneda euro. Becali declara ca nu da un ban pe Uniunea Europeana.

Iunie 2010. Steaua sarbatoreste cucerirea unui nou titlu de campioana. Golgeterul Nicolita ( 43 de goluri, toate din penalty) primeste Gheata de Aur a Europei. Corneliu Vadim Tudor, aflat intr-o vizita oficiala la Bruxelles, este retinut si internat intr-un sanatoriu.

Iulie 2010. Meme Stoica este noul prim-ministru. Ultimii intelectuali parasesc tara .

August 2010. Pentru prima data in istorie, Uniunea Europeana renunta la o tara membra.

bullets

7 Comments

  1. Ai uitat sa mentionezi ca in anul 2010 in America sunt decoperite niste rapoarte CIA cu privire la Romania. In acele documente se mentioneaza ca omul din spatele conducatorului Gigi Becali este Viorel Hrebenciuc. (cred ca asta nici macar nu e fictiune) 😀

  2. Ai uitat sa spui ca tot in 2010, pe la sfarsitul primaverii-inceputul toamnei, SORIN OPRESCU castiga (in sfarsit) alegerile pentru fotoliul de primar la Bucurestiului, devenit peste noapte: “Vanghelesti”… cei 12.000 de “vangheleshteni” nascuti si crescuti in Pantelimon si ramasi in “Vangheleshti”, redescopera focul!

  3. Daca ai copiat asta, de ce nu precizezi sursa? 100% am mai vazut asta pe alt blog, inainte de toata suspendarea lu’ Base. Desi ai modificat ceva, ai uitat sa modifici tot:

    “2007. Becali il invinge in turul doi pe Traian Basescu […]”,

    ca mai apoi sa zici ca

    “(exceptand o parte a Ferentariului formata din sustinatori ai lui Becali, care in urma cu mai bine de 3 ani l-au ajutat pe acesta sa castige un important capital de imagine)”

    – chestie intamplata recent.

  4. CUM O SA VOTEZI LA REFERENDUMUL PRIVIND DEMITEREA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU? INTRA PE vot.uuu.ro SI VOTEAZA!

  5. mi-a placut:
    “Iulie 2010. […] Ultimii intelectuali parasesc tara.”

    Bekkali presedinte? Chiar asa rau am ajuns?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *