Teribilul Lorin Fortuna se dezlantuie

Lorin Fortuna – omul cu creierul de pe alta planeta
Sigur va mai amintiti de domnul acela cu reptilienii, balaurienii, serpilienii etc…
Ehh, astazi la o tigara, un coleg ne povestea despre o noua aparitie a acestui domn (Lorin Fortuna am aflat ca se numeste) la emisiunea senzationala ce o puteti vedea in fiecare seara doar la Dan Diaconescu in garsoniera!
Fiti atenti ce ii poate debita capul acestui om! Ramai traznit!
Teribilul Lorin Fortuna I

Teribilul Lorin Fortuna II

Teribilul Lorin Fortuna III


Teribilul Lorin Fortuna IV

Teribilul Lorin Fortuna V

bullets

21 Comments

  1. Sigur dupa ce vezi tot ce zice domnul Lorin … nu vrei mai intelege realitatea

  2. Daca eu sunt serpiliana si sotul meu este balaurian, copii nostrii vor fi predominant gravitationali cu animator existential?

  3. Da, eu cunosc persoane de 30 de ani care cred aceste lucruri si pentru care Lorin Fortuna este ca un fel de mentor, daca nu ar fi crezut nu ar mai fi invitat… oricum e distractiv.

  4. Deci nu exista doar un nebun? sunt mai multi? Oh Lord… =))

  5. Deci bah, Fortuna e prof la mine la faculta (e prof la Electronica la Politehnica Timisoara) si cei 3 colegi de camera ai mei au un curs cu el. Ei, odata s-a intamplat sa nu vina Fortuna la curs si pe urma explicatia care a dat-o a fost ca n-a venit ca a plecat in excursie pe Marte… cand am auzit ce debiteaza asta am ramas interzis… maine de la 8 e cursul lui. Daca ma pot trezi ma duc si eu sa-l vad “pe viu” (eu sunt la alt profil)… sa am ce povesti la nepoti.

  6. sigur. daca sunteti reptilieni, nu aveti cum sa il credeti 🙂

  7. Lol, Vlad… nu imi vine sa cred ce aud , excursie pe Marte? Ce preda nebunu asta frate? Despre depanarea, montarea, instalarea OZN-urilor?

  8. Fortuna preda SCD (sisteme de comutatie digitale). chestii cu centrale telefonice, prostii…

  9. “si totusi se invirte”!!!!
    In acest caz risul este o metoda de acoperire a prostiei.
    Daca si asa nu sti de unde vii si unde mergi, macar lasa poarta spre comunicare deschisa…

  10. well…ce nu stiu multi, e ca lorinel e cel care a initiat treaba cu apelul telefonic la ora exacta…deci chiar “debilian” nu-i!

  11. Profii de la facultate sunt smintiti rau de tot, ce face asta pe postul de tv e imbecilizare, as vrea sa am totusi o discutie cu el, sa vad ce spune ca sunt ? probabil sunt reptilian, nu inteleg cum se permite asa ceva pe un post de tv, indiferent de public … poate are si o secta de maimutici ?! … creepy rau de tot, oameni cu cat imbatranesc se tacanesc mai rau. Si numele este interesant Fortuna…acum serios vorbind ma intreb oare ce are biserica de spus in privinta astuia, trebuie impuscat.

  12. atentie ce degajati pe aici ca va scade beneficitatea!
    sa ne vedem dupa 25/12/2012, noi am infintat baza de date in Sclatina.

  13. nea fulgerica zilele trecut se invartea in jurul unei statui intrun parc din tm impreuna cu adeptii lui gorilieni sau mai stiu eu ce animalutze.stateam impreuna cu niste amici la povesti langa statuie.binenteles ca seful de trib nea inlaturat de acol si am inceput sa ne certtam pana cand a iesit o nbataie frumoasa noi pamanteni cu ei = balaurieni .pamanteni au invins
    e debil e marcat de 2012.dar iam promis ca in 2013 daca nu a fost lut pe marte il bat mai o tura

  14. Draga Lorin
    Team urmarit la emisiunea aia cu prosti de la D.D si am vazut cu multa incantare ce intrebari ai primit de la cretini la 0.44 E/ min. Bravo !
    Trbuie sa-ti spun ca din p.d.v. PSI sunt cam cu 300 de ani in viitor inaintea voastra. daca mai doresti detalii poti sa-mi dai un semn – petreditulescu@yahoo.com sau 0722 232 110.
    Te-am contactat pt a-ti da o certitudine referitoer la informatiile primite de voi. In 2008 in august, la deschiderea olimpiadei din china unde au participat toti sefii mari de state s-a hotarat declansarea celui de-al treilea rezboi mondial. Asta a fost intr-o zi de vineri. El a durat pana sambata, deci 24 de ore. au fost batuti toti participantii la curul gol. In acelasi an 2008, in februarie, planeta de origine a sparlanilor a fost distrusa, impreuna cu tpate statiile lor cosmice de oriunde. Au mai ramas pe pamant unde impreuna cu clonele lor foemeaza cam 50% din populatia la vedere. Caledarul Mayas se termina pe 38 octombrie 2011, iar “trecerea” va fi in decembrie 2011. Deci mai revizuieste. Oricum ai avut curaj. Bravo.
    A si cand ti-au dat borsu am intevenit si ti-a,m pus o baza de protectie cu niste oglinzi – o realizare mai noua !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *