Intreaba-l pe Fortuna

Domnul Lorian Fortuna este cunoscut (sau se vrea a fi denumit astfel) drept “conducatorul Revolutiei Romane din Timisoara, incepand cu data de 20 decembrie 1989”, este – deci- participant al revolutiei din 1989, a infiintat partidul FDR (Frontul Democratic Roman) de la Timisoara, este profesor al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii Timisoara preda SCD (sisteme de comutatie digitale)- link aici – il gasiti la pozitia 29 – si sef al minoritatii dacice din Romania (auto-proclamat).

Aici fac o mica pauza si va povestesc o faza: un cititor de-al meu imi spunea t ca ne’a Fortuna ii este profesor la facultatea unde invata (cea de mai sus). Zica-se ca intr-o zi, domnul profesor nu s-a prezentat la curs. Toti studentii au plecat acasa -fericiti- iar a doua zi explicatia profesorului suna cam asa : “Ieri am intarziat pentru ca am fost intr-o excursie pe Marte“. Ok , pauza…. presupun ca studentii au fost mai mult decat multumiti de raspuns!

Revenind insa la subiect, majoritatea celor dintre voi il cunoasteti drept un nene ce vaneza reptilieni. Acest mic Adrian Paunescu (mai slab si fara burta) are o emisiunea intitulata “Desteapta-te Romane” la postul de mare succes DDTV, iar ocazional este invitat la Dan Diaconescu in garsoniera. (Lorin e doar unul dintre senzationalii ce presteaza la DDTV alturi de unu Pop numaistiucum ce indoaie furculite, o tipa plinuta si inca cativa cu prosoape in cap ca sa nu mai zic de aia cu astrologia. Propun ca la aparitia oricarui dintre cei enumerati, pe ecran sa apara o avertizare de genul bulinei, sau si mai clar una de genul “credulitatea dauneaza grav buzunarului”…) Fortuna nu-i singur, are o echipa cu care se ocupa si de exorcizari sau tratamente bioenergetice de la distanta la pretul de 600 RON România, 900 RON- Europa ÅŸi 1200 World Wide.

Ok, toate bune si frumoase. Astea poate le stiati deja (laugh) dar ce nu stiati este ca puteti interactiona cu reptilianul nostru. Unde anume? Pai are un site : www.lorin-furtuna.ro – Misiunea Astrala din Romania.

Aici putem afla ca, citez “serpilienii sunt ai luminii caramizii, balaurienii sunt oameni ai luminii rosii, dragonienii (pestileni gravitationali) sunt oameni ai luminii portocalii, pestilenii-delfinieni sunt oameni ai luminii galbene, vulturienii sunt oameni ai luminii albastre, iar noi, gorilienii, suntem oameni ai luminii albe”

Ok, pe site exista si sectiunea corespondenta unde puteti pune intrebari si vi se vor da raspunsuri. Curiozitatea m-a facut sa trag un ochi pe acolo si iata ce am gasit! Intrebari existentiale cu raspunsuri pe masura! Va invit sa parcurgem impreuna anumite subiecte ce ar putea face parte dintr-o mica emisiune numita “Intreaba-l pe Fortuna”. Am facut copy-paste si prin urmare nu vreau sa fiu acuzat ca nu scriu corect din punct de vedere gramatical.

Intrebare: Cine era a doua doamna pe care a-ti aratat-o saptamana trecuta , in afara de d-na Udrea pe care a zis ca este Elena Cuza?
Raspuns: Doamna cealalta a fost: Dana Razboiu. Din nefericire, atat Elena Udrea cat si Dana Razboiu au fost, intre timp, agresate si transferate, prin exorcizare, in alta civilizatie.

Intrebare: cum este cu pretul unei sedinte de exorcizare , de unde credeti dv. ca un amarat de pensionar poate sa plateasca 1206 ron pt asa ceva. Bunul Dumnezeu sa ne pazeasca.
Raspuns: Bioenergoterapia in general si exorcizarea in special pentru a fi realizate necesita o calificare corespunzatoare, precum si un consum energetic adecvat, fapt ce justifica contravaloarea unei plati. Pentru „amarati” se pot face reduceri sau chiar pot fi scutiti de plata. Cum insa realizarea emisiunii „Desteptarea Romaniei” nu este scutita de sponzorizare si nici cheltuielile aferente deplasarii in centrele de terapie si mentinerea acestora, consideram mirarea d-stra nejustificata. Daca credeti ca energia de care dispun bioenergoterapeutii se primeste gratuit, de la Dumnezeu, va inselati. Ea trebuie platita inntr-un mod specific.

Intrebare: Cam peste cat timp va avea apocalipsa? Eu cred ca a inceput dar ne iau asa de usor incat nu ne dam seama si as vrea sa stiu parerea voastra.
Raspuns: Suntem in apocalipsa.

Intrebare: Daca spuneti ca Sadam Hussein are rang de zeu, cum de a fost omorat asa?
Raspuns: Sadam Hussein a avut si el rang astral de zeu, dar a decazut, in timp, orbit de betia puterii, o incercare la care au cazut destule personalitati cu rang astral precum: Napoleon Bonaparte, Mihail Sadoveanu si multi altii.

Intrebare: Ati afirmat ca femeia are trei organe sexuale,respectiv :”vaginul gura si anusul” ! Mi se pare mie sau ati luat-o cam razna? Mai ales ca in continuare dv dati indicatia: “….puteti sa le activati si sa le utilizati pe cele pe care le aveti sanatoase, cu un partener adecvat….” E cam scabros! NU credeti?
Raspuns: Am afirmat intr-adevar ceea ce ati mentionat si d-stra si nu consider ca prin aceasta am comis un ceva scabros. Va veti convinge, sper, pana la urma. Nu mai semnati cu Maria-Magdalena, ca nu vi se potriveste! L. Fortuna.

Intrebare: In viziunea dvs. avortul este un pacat foarte mare?Ajung in iad pt asta?
Raspuns: Avortul este un pacat considerat, functie de imprejurari, ca fiind grav, in cazul in care procreerea nu a fost dorita, deoarece femeia a fost insamantata in perioada fertila fara intentia de a procrea. Pentru astfel de situatii cuplurile trebuie sa stie ca exista sexul oral si sexula anal, pe care il pot folosi ca inlocuitor al sexului vaginal, in cazul in care nu se opteaza pentru utilizarea preventiva a prezervativului (solutie nerecomandata insa din punct de vedere ezoteric, deoarece are ca efect degjarea unei energii sexuale de calitate necorespunzatoare).

Intrebare: sunt nascut la 8 Mai 1958 in Bucuresti , aprox. orele 10;30 dimineata . Va rog sa-mi spuneti , daca se poate , carei tip de civilizatie ii apartin (gorilian , vulturian , balaurian , pestilian sau reptilian)
Raspuns: Pentru determinarea apartenentei civilizationale a unei persoane este necesarun consult astral direct al acelei persoane, din partea unui consultant astral specializat. Data de nastere nu este relevanta din acest punct de vedere

Intrebare: Domnilor am si eu o intrebare mai delicata dar cu tot respectul pe care il am pentru dvs pentru ca sunteti niste ezoteristi profesionali,imi permit sa va cer aceasta informatie.Ii este permis unei femei ca in zilele de menstrutatie sa se roage Creatorului Absolut?
Raspuns: O femeie se poate ruga orican creatorului absolut. Daca o face insa in anumite zile si ore special prevazute in acest scop, precum si intr-un loc corespunzator depoluat, cu fiinta de asemenea depoluata, beneficiaza de „bonusuri” corespunzatoare. Existenta starii de menstruatie nu constituie in sine o poluare, deci un impediment in calea contactului prin rugaciune cu creatorul absolut.

Intrebare: Ma tot intreb dece tot felul de prapaditi castiga la loto ( cind se intampla ) sau de ce doar ratatii intelectual si/sau spiritual ( cel putin una din cele 2 variante) au bani pe lumea asta ? Nu se poate face vreo magie ca sa aflu numerele la loto , ca sa castig ? ca eu nu mi-as face vile ca “bombonel” ( Nastase ) sau Irinel columbeanul ( piticul carunt care sa casatorit cu una mai inalta si cu mult mai tanara ca el ) , ci as baga banii intrun institut de cercetare tehnologica sau psihotronica, ca sa aibde ceva bun si tara asta parlita si plina de excroci.
Raspuns: Trebuie sa stiti ca jocurile de noroc depind de civilizatia din acre fac parte organizatorii si conducatorii acestora, si care, in functie de interesele respectivei civilizatii pot fi manipulate corespunzator in acest scop.

Intrebare: Urmaresc cu interes emisiunea dvs de cate ori pot si apreciez ca doriti sa treziti o planeta adormita ,eu as vrea sa va intreb insa ; eu stau impreuna cu mai multi colegi in aceiiasi casa in chirie ,iar unul dintre cei cu care stau este reptilian ,efecte : de fiecare data cand trece ,sta sau vorbeste cu mine langa mine ma simt slabit imi pierd puterea de concentrare ma simt nemultumit fata de tot ,ma simt inhibat imi vine greu sa vorbesc cu alti oameni ,in principiu ma simt oarecum dereglat ,defazat iar aceste lucruri tin cam o zi .Cum pot sa il combat, pot sa lipesc simboluri ezoterice pe perete care sa ii scada lui frecventa de vibratie cand se uita la ele el trecand prin camera unde stau eu sau ce pot face?
Raspuns: Poftiti la baza de consultanta si tratament pt relatii individuale. Se poate actiona de la distantã , pentru exorcizare si/sau energizare.

Daca aveti rabdare sau daca il iubiti pe acest domn si teoriile sale, daca sunteti interesati si vreti sa cititi mai multe intrebari si raspunsuri, intrati pe site!

In loc de incheiere stau si ma intreb:

Si totusi, daca are dreptate?

E de ras sau de plans?

Eu cu cine votez?

WTF?

LE: am gasit un articol interesant in Jurnalul Nasional, de unde am luat si poza. Vi-l recomand!

bullets

4 Comments

  1. Am inteles ca civilizatiile au si subdiviziuni. Care sunt exact acestea? Are si cvilizatia Goriliana subdiviziuni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *