Dansez pentru tine?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Stam uneori si ne intrebam care sunt de fapt limitele corpului uman? Exista oare limite? Pe zi ce trece descoperim noi dovezi si oameni care fac lucruri pe care pana atunci nu le credeam posibile.
Un exemplu este acest dansator care din pacate are doar un picior. Nu stiu exact cand anume l-a pierdut sau daca era dansator profesionist inainte de a-l pierde, cert este ca chiar si cu un singur picior, este fenomenal.
Este uimitor cum se poate adapta corpul si mintea umana unor noi conditii.
Va invit sa-l urmariti, personal am ramas fara cuvinte. Fenomenal.

bullets

6 Comments

  1. Exista si oameni fericiti de ceea ce fac. Insa ceea ce a facut ProTv cu saracii dansatori in scaun cu rotile mi se pare o exploatare a saracilor oameni cu handicap de cea mai joasa speta, specific lui Sarbu, care ar exploata orice pentru audienta.

  2. @Dan – exact asta am vrut sa adaug si eu in post, dar .. nu cred ca se compara mesajul transmis de acest dansator (putem sa-i spune asa) fata de ceea ce face Pro Tv la “Dansez pentru tine”…
    eh….

  3. sarbu e de caca, si ce face el cu protv e vrajeala, doar audienta si prostirea lumii pe fata, yach, ferice de cei ce nu au tv acasa si au calculator 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *