Good and Bad Romania

Romania Good and Bad este un proiect non-profit ce contine o colectie de lucruri bune si/sau mai putin bune despre Romania. Se adreseaza utilizatorilor de internet atat romani cat si straini vizitatori ai tarii.
Continutul este in limba engleza si se bazeaza exclusiv pe ajutorul vostru, al utilizatorilor. Puteti adauga miniarticole, le puteti adauga etichete (taguri) si puteti naviga prin ce au scris ceilalti vizitatori.

Momentan, printre comentariile despre partea buna a Romaniei se gasesc referiri la muzica, arta, libertate, prieteni si nu in ultimul rand fetele frumoase. Printre lucruri rele s-au mentionat mizeria, manelele, soferii, coruptia, egoismul, snobismul si lipsa de viziune.

Un exemplu: Gigi Becali (bad) vs Gigi Becali (good)

Cele doua bannere de mai jos afiseaza in mod dinamic raportul dintre Good and Bad things about Romania. Daca iti place ideea si vrei sa o promovezi pe site-ul tau, exista sectiunea ” link to us“, unde poti gasi aceste bannere.

Momentan balanta arata cam asa:

Good and bad things about Romania

Good and bad things about Romania

Daca vrei sa ajuti la promovarea imaginii tarii tale in lume – fie ea buna sau mai putin buna – esti invitat sa o faci aici – link.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *