Paypal in Romania

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sunt sigur ca nu stiati, dar incepand cu luna Mai 2007, PayPal si-a deschis portile catre utilizatorii din Romania si nu numai. PayPal e acum valabil pentru toate tarile din lume, se pare ca si-au dat seama ca pierd teren in fata concurentei.

Nu va vine sa credeti? Mergeti la ei pe site si faceti-va un cont. Veti putea alege Romania la rubrica “Choose your country” . Stiu ca multi dintre voi asteptau acest moment si m-am gandit ca poate va este folositoare aceasta informatie.

PayPal in Romania reprezinta un pas inainte pentru online marketingul din Romania insa din cateam observat, momentan putem doar sa trimitem bani prin PayPal, sper sa dezvolte sistemul cat mai rapid astfel incat sa putem primi dar si scoate bani din conturi.

So, spread it to the world..

Singura chestie deranjanta ar fi ca steagul Romaniei – prezentat de ei -este tot cel cu stema socialista dar deja suntem prea obisnuiti sa fim tratati astfel.

via www.alexblogging.com
Despre subiect mai gasiti detalii si la Oradeanul.

bullets

8 Comments

  1. zenna sti ce vorbesti? ai folosit vreodata paypal. stfu
    iti zic eu ca merita toti bani.

  2. mai… lasa fata in pace.. isi spune punctul de vedere.. 😉

  3. gresesti, Romania e la categoria “Send Money to Anyone in the Growing PayPal Network” – asta inseamna ca putem trimite bani, deci automat putem si face plati pe ebay, de exemplu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *