Dorele, stai ca nu-i asa…

Am ras, am fotografiat, iar am ras..iar am fotografiat. Intr-adevar, scoase din context, pozele cu pricina se incadreaza perfect la capitolul Aventurile lu’ Dorel in frumoasa si fascinanta Romanie. La prima vedere observam cum o echipa de muncitori planteaza 17 piloni de fier in jurul unei masini al carei sofer se pare ca a uitat de ea. Ne-am gandit ca baietii aveau de efectuat lucrarea, nu puteau astepta ca omul sa isi mute masina, asa ca au definitivat-o in lipsa proprietarului, asa or fi fost ordinele.

Traind in Romania, ni s-a parut un “lucru normal”, asa ca am inceput sa facem misto de ei..

Dar i-auzi ca nu-i asa, se pare ca ar fi vorba de o parcare privata construita pe domeniul public. Un stalp este prevazut cu o incuietoare:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Thx to Alina pt poza.
Iar abuzul (e abuz, nu?) a aparut in Buna Ziua Brasov – cotidian local:

(editia online- aici)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dimineata, cand vine la munca, omul desface lacatul si-si parcheaza masina in tarc. Seara, la plecare, repeta operatiunea si isi scoate masina.
..[..]..
Lucrarile de “imprejmuire” cu stalpi au fost realizate de firma de asfaltare care pregateste parcarea pentru cladirea construita intre blocul Roland si Unita. Muncitorii care toarna asfalt in parcare ne-au spus ca proprietarul limuzinei din tarc este proprietarul cladirii si cel care a comandat lucrarile de asfaltare. Tot la comanda lui au fixat si stalpii.”
..[..]..
Sesizata de aceasta situatie, Primaria Brasov a precizat ca va lua atitudine.

P.S. Imi permit sa mai adaug un citat, tot din ziarul brasovean:

“Pietonii care se merg de la Primaria Noua catre…[..].. “

Baieti, aveti o problema si e cam cu rusinica sa pui pe prima pagina o stire in care gasim greseli gramaticale. Asa se explica oare anuntul asta.? 🙂

LE:

Ora 11:35 – a inceput demontarea stalpilor!

Ora: 12:00 – a aparut un echipaj al unei televiziuni. Presupun ca prima intrebare adresata de reporter o sa fie : “Ce faceti aici?” 😀

Ceva nu se “imbuca”: Cei de la ziar spun ca proprietarul parcarii inÅ£arcuite este totodata si proprietarul parcarii private ce tocmai s-a asfaltat (se afla in fata cladirii dintre blocul Unita si Roland). Intrebare: daca eu am o parcare de 100 metri patrati, la ce bun sa imi construiesc alta cand pot sa folosesc parcarea mea cea noua!

Uite poza cu o bucata din parcarea ce tocmai se asfalta. Ce-i drept, in ziua “inÅ£arcării” parcarea cea mare era inca in lucru.

Ora 15:00: Si se facu lumina!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

bullets

22 Comments

  1. copyright la poze ceva? Ca doar nu au facut ei una identica si au pus-o in ziar…

  2. Daca desfiintzeaza parcarea aluia … respect … macar odata sa nu fie vorbe’n vant ! Cu greseli, fara greseli … bine ca au scris !

  3. pare a fi aceeasi poza.. dar nu e …uita-te la utilajul din imagine ..e altul..alta pozitie…

  4. aloo, facem si noi cheta sa facem rost de un stalp din ala care nu se poate descuia,si sa-l inlocuim pe ala cu incuietoarea 😀

  5. gata a inceput … se misca chiar rpd ! 4 bucati date jos se lucreaza la al 5-elea … patronul cam agitat gesticuleaza prin parcare !

  6. Ecuatia este completa acum:

    – se da un analfabet care [se] e necunoscut + un barosan plin de bani cu imaginatie bolnava care [se] crede in puterea nemarginita, deasemenea necunoscut + o parcare + o primarie nepasatoare = ?

    Las la latidudinea voastra sa alegeti adjectivul potrivit de dupa egal.

    Aveti cateva optiuni ajutatoare:
    – prostie
    – prostie
    – prostie

  7. ca la noi….la nimenea:))))))))))))…..azi facem fara sa stie …..maine stricam ca de fapt nu era bine……maine facem la loc…..ca doar tre sa ne luam salariul ce dreaQ !!!!!! fain fain:D

  8. who’s alamicu ? (din seria “fiecare cu ce-l doare)

  9. ce este si mai fain, daca nu stiati, este ca cei care isi parcheaza masinile in noua parcare platesc o suma frumusica…..

  10. ce tare! daca deja s-a scris intr-un ziar local bun si deja a sosit si televiunea, cei de “sus” vor fi constransi sa faca ceva!

    oare daca-mi trag parcare langa Turabo in Piatza Sfatului, se supara cineva? Ajung si in ziar si la televizor !!!!

  11. Postul asta m-a facut sa cred ca Dorel nu este ceea ce pare… ci mai degraba o fictiune.
    Dupa cum ar zice Nea Gogu:
    “-Dorele ce-au facut astia bã?”
    “-Nu stiu nea’ Gogule… da’ tre’ sa ne reprofilam!”
    “-Hai fugi repede cã inchide la non-stop!”

  12. Nu credeti ca va bateti prea mult capu din cauza unui analfabet care si-a tras parcare ?

  13. zender : nu ne batem capul ne dixtram…..daca nu-ti place nu intra pe “fun” cauta si tu ceva de genul…”contempland la nemurirea sufletului” cine stie poate ai noroc 😉

  14. Cum fiecare “pasarica” pe limba lu’ Basescu moare,
    Si patronu cu Volskwagen a ramas fara parcare…

    (noaa, ca fac si rime :D)

    Da’ daca tot Fulgerica “alta treaba n-are”,
    Poate-si depunde CV-ul la anuntul scos la -naintare!

  15. who’s Alina ? (din seria “fiecare cu ce-l doare) 😛

  16. Am o dilema …. mesterul minune al parcarii a fost amendat oare pentru ceea ce a facut !? Sau usturoi nu a mancat, gura nu-i miroase ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *