Ralu Filip, presedintele CNA, a murit de infarct

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Ralu Filip, a murit în urma unui infarct.
În cursul nopţii, s-a simţit rău şi a fost dus de urgenţă la spital. În scurt timp însă, inima lui a încetat să mai bată.
Ralu Filip avea 48 de ani, era căsătorit şi a lăsat în urmă doi copii.

protv.ro

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Ralu Filip, a murit marti noaptea, la varsta de 47 de ani, in urma unui infarct.
El fusese internat, marti seara, la Spitalul Matei Bals din Capitala, acuzand dureri in zona stomacului. La scurt timp, medicii au constatat ca facuse infarct miocardic, transmite Realitatea TV. Potrivit medicilor decesul sau a fost constatat la ora 23:10.
[..]
A fost membru CNA din iulie 2002 la propunerea Camerei Deputatilor. In decembrie 2002 a fost numit de Parlament ca Presedinte al CNA pentru un mandat de 4 ani, prelungit apoi la 6 ani.

hotnews.ro


47 sau 48? Nu cred ca conteaza, vestea e totusi foarte tragica.. nimeni nu se astepta la asa ceva..

bullets

8 Comments

  1. Asta ma tot intreb si eu. Cati ani avea. Nu e prima oara cand se intampla treaba asta… am vazut cazuri in care se vehiculau vreo 3-4 varste, de la o sursa la alta. Nu mai stii pe cine sa crezi…

  2. sa fiu mitocan si sa zic ca “l-au ajuns blestemele !” … (am zis deci sunt!) … acum revenind la umanitate … a murit tanar pacat ! nimeni nu ar trebui sa moara la varsta aia !

  3. ROFL…cre ca acu’ Parazitii o sa ii faca omagiu in rime… la cata carne i-au bagat in frigider cu japca. 🙂 oricum sa-i fie pamantul egal cu greutatea deciziilor de rahat luate.

  4. Dushu, esti mai prost decat o galeata goala. Incuie-te in baie, n-ai inteles nimic de cand faci umbra.

  5. eu cred ca a fost o manarie ca si agentu ala rus care a crapat de poloniu, s-o fi fauct si aci asa ceva (becali)ca si asa nu ii dadeau drumu sa is ifaca tv public(publicitate, filme etc)ca sa mai balaceasca si de pe propriul post cum vrea el pe toata lumea, yach ce tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *