Adrian Pintea a decedat

Actorul Adrian Pintea a incetat din viata, vineri, la scurt dupa ce fost internat in stare grava la spitalul Fundeni din Capitala. Medicii au constatat ca actorul are ciroza dar sufera si de hipertensiune pulmonara si renala. Din cauza unei insuficiente cardiace severe nu s-a putut apela la un transplant.

hotnews.ro

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Nici nu am trecut bine de prima jumate a anului si s-au stins din viata:  Gil Dobrica, Octavian Paler, Ralu Filip, Jana Gheorghiu iar acum Adrian Pintea.

Ce se intampla?

bullets

7 Comments

  1. D-zeu sa-l odihneasca! Si parca aseara era pe B1 un film cu el.. asta este, raman filmele, piesele de teatru..

  2. Da e o veste cam nasoala.
    Plus ca intr-adevar s-au dus cam multi oameni mari si buni anul asta.

    :(((

  3. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Raman filmele, piesele de teatru-munca de o viata dar mai ales o familie si o gramada de prieteni,
    Multumim!

  4. Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei enumerati de tine mai sus! Despre Pintea se stia ca e bolnav de ciroza si apropiatii erau cat de cat pusi in garda, daca se poate spune asa.

    P.S. Am o problema cu cei ce scriu “D-zeu” …mi se pare destul de aiurea sa scri totusi cu litera mare, dar sa-l prescurtezi!

  5. Dumnezeu sa’l odihneasca ….nu am avut placerea de al cunoaste in mod special dar stiu k l’am vazut era o persoana placuta,amabila,apreciata si atent cu cei din jur …o vara am fost si eu la figuratie la studiourile buftea si acolo am avut placearea s cunosc multe personalitati mare printre care se enumerea si el..Imi pare rau pt familia lui si pt prieteni stiu c inseamna s pierzi p cineva apropiat dar Dumnezeu ne da viatza …Dumnezeu stie cand vine vreamea s ne cheme la El …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *